https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Biesse bSolid Basic Cursus

Programmeer binnen 4 dagen met bSolid

Deze 4 daagse cursus Biesse bSolid Basic leidt (nieuwe) operators van CNC-gestuurde Biesse machines op in het programmeren van de besturingssoftware bSolid en aansluitend het instellen van en het produceren met de machine. Na het succesvol doorlopen van deze cursus is de operator in staat om zelfstandig en efficiënt de machine te bedienen.

Theorie en praktijk

De benodigde theoretische kennis wordt behandeld aan de hand van de originele bSolid software en een uitgebreid documentatiepakket, ondersteund met unieke instructiefilms. De benodigde praktische kennis wordt overgedragen in 3 praktijkdagen.

Certificaat

Na het afronden van de cursus ontvangt de deelnemer de uitgebreide cursusdocumentatie met instructiefilms en de originele bSolid handleiding. Om te waarborgen dat de cursist het gewenste niveau bereikt heeft, wordt hij / zij getoetst waarna een certificaat wordt verstrekt.

Cursusprogramma

Meer informatie over deze cursus

Ik wil graag meer informatie over deze cursus. Met behulp van mijn gegevens op onderstaand formulier kunt u contact met me opnemen.


*Verplichte velden

Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen bepaald gebruik van uw persoonlijke gegevens. Raadpleeg uw rechten in het privacybeleid voor meer informatie.

Bekijk de Privacy Policy van De Groot Bewerkingsmachines

Veelgestelde vragen

U kunt zich inschrijven voor de Biesse bSolid Basic cursus door een mail te sturen naar service@degroot.nl. Geef daarin aan hoe we u kunnen bereiken en met welke machine u op dit moment werkt. Wilt u meer informatie dan kunt u gebruikmaken van het formulier op deze pagina, bel met Henk Jilesen op +31 (0)73 547 1300 of met uw accountmanager.