https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

"Wij hopen dat Stelvio for Life veel geld ophaalt om het onderzoek verder uit te breiden en dat wij anderen kunnen inspireren om mee te doen aan dit prachtige evenement."

Jolanda de Groot: "Dit jaar viert De Groot het 40-jarig bestaan. Naast een feestelijk jaar wilden we er ook graag een sportief jaar van maken. Daarom hebben we als bedrijf het initiatief genomen om voor elke medewerker die mee zou doen aan Stelvio for Life de hoogtemeters te sponsoren. Uiteindelijk hebben 29 collega’s zich aangemeld en is er stevig getraind met elkaar. Naast het goede doel waarvoor Stelvio for Life zich inzet, zagen we als management belangrijke bijkomende voordelen: een betere vorm van teambuilding bestaat niet en De Groot heeft een huis vol fitte medewerkers.

Op 30 augustus trokken we met 43 mensen naar Italië. Op het laatste moment besloot een aantal supporters zelf ook de berg te beklimmen. Het werd een hele indrukwekkende ervaring. Stelvio for Life heeft nu bij € 600.000,= opgeleverd dat 100% ten goede komt aan Barcode for Life. Zij zetten zich in voor een gepersonaliseerde behandeling van kanker op basis van DNA. Het maakt ons als team De Groot trots om daaraan bij te hebben kunnen dragen.