https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Altendorf formaatzagen promotie

Al meer dan 35 jaar zijn wij exclusief verdeler van Altendorf in zowel Nederland als België. Wij zijn zeer tevreden over de formaatzagen van dit merk. De kwaliteit is uitstekend en ook heeft Altendorf zich al regelmatig als echte partner bewezen.

In overleg met Altendorf hebben we onlangs een aantal mooie promoties samengesteld voor interieurbouwers, schrijnwerkers en timmerfabrieken in Nederland en België. Door deze machines een vaste, veelvoorkomende samenstelling te geven, kunnen we deze nu extra voordelig aanbieden.

Heeft u interesse in één van deze Altendorf promoties? Neem dan contact op met onze verkoop binnendienst via +31 73 547 1300 of aanvragen@degroot.nl. U kunt uiteraard ook een bezoek brengen aan onze toonzaal in Rosmalen, Noord-Brabant. Hier vind u alle modellen opgesteld voor een demonstratie.

Nieuw van Altendorf: de F25 formaatzaag

Altendorf F45 formaatzagen

Gebruik maken van deze Altendorf promoties?

Onze vertegenwoordiger in uw regio komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Maak een afspraak via +31 (0)73 547 1300 of stuur een mail naar aanvragen@degroot.nl.

U bent ook van harte welkom om langs te komen in onze toonzaal in Rosmalen, Noord-Brabant. Hier kunt u de promotie-modellen bekijken en in actie zien.