https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Procesmatig-denken i.p.v. machine-denken is de toekomst


Een introductie van André van der Ent, processpecialist timmerindustrie

Bij De Groot kun je naast machines, service, onderdelen en scholing terecht voor al je vragen en uitdagingen over geautomatiseerde productieprocessen. Voor de uitbreiding van ons team dat zich specifiek bezig houdt met de timmerindustrie, hebben wij deze keer onze zoektocht naar een nieuwe collega anders aangepakt.

In plaats van een specialist op te leiden en bekend te laten worden met de branche hebben wij gemeend iemand te moeten vinden uit branche en bekend met het proces. Sinds juli 2020 hebben wij in André van der Ent de ideale mix van kennis van machines en kennis van het proces gevonden. André is een waardevolle toevoeging aan het team specialisten voor de timmerindustrie. André stelt zichzelf voor:

"Kwaliteit, vakmanschap en innovatie geeft het onderscheidend vermogen"

Wil jij ook met De Groot naar jouw processen kijken?

Met André hebben we weer een grote stap gemaakt in het ‘procesdenken’ en wij zijn ervan overtuigd dat hij niet alleen voor ons, maar zeker onze timmerfabrikanten van grote waarde zal zijn. Neem contact met ons op als je ook met ons team voor de timmerindustrie over jouw processen na wilt denken.