https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Speciale aandacht voor Biesse, Weinig, Dimter en Altendorf.

Tijdens dit gezamenlijke event in het Belgische Neerpelt, op 25 km vanaf Eindhoven, ziet u hoe het bedrijf dagelijks produceert met de modernste cnc-techniek van topmerken binnen de houtbewerking. Speciale aandacht gaat naar verschillende Biesse cnc-bewerkingscentra waaronder een Rover M en een Skill G FT, twee Dimter gestuurde afkortzagen, een Weinig vierzijdige en diverse Altendorf formaatzagen.

60 machines in productie!

Het hele machinepark van 60 machines is in productie. Naast machines van Altendorf, Weinig en Biesse pridcueert Almo daglijks met machines van merken als Casadei, Centauro, Harwi, Stromab, Rojek, Boere, Meconaf, Pade, SCM, Intorex en Martin.

Bezoek de site van Almo Woodproducts

Deelname is gratis

Ontmoet uw collega schrijnwerker in een ontspannen sfeer met een hapje en een drankje. Elke bezoeker krijgt een leuke attentie mee naar huis. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Wilt u een persoonlijke rondleiding of een gesprek met een productspecialist? Dan is het goed om tijd te reserveren. Dat doet u door het invullen van onderstaand registratieformulier.