De Groot bestaat 40 jaar

Met al onze kennis uit het verleden richten we ons volledig op de toekomst. Tijdens De Groot 4.0 besteden we aandacht aan de allermodernste bewerkingstechnieken.

Live demonstraties tijdens De Groot 4.0

Weinig Conturex Greenline

Weinig Conturex Greenline

De Weinig Conturex Green line is een cnc-gestuurd bewerkingscentrum voor werkstuklengtes tot 4.500 mm. Deze uitvoering bewerkt langs 5 assen voor maximale flexibiliteit.

Biesse Winline

Biesse Winline

De Biesse Winline 16 is een cnc-gestuurde bewerkingscentrum voor de productie van standaard en maatwerk frames voor deuren en ramen. Met de machine verwerkt u gelijktijdig meerdere (maatwerk) bestellingen.


ABB Robot

ABB Robot

Een robot van ABB voor het positioneren en de handling van plaatmateriaal aan o.a. een Biesse Rover cnc-gestuurde freesmachine.

DAS: Double Action System

DAS: Double Action System

Met het DAS Double Action System voegt u eenvoudig een extra horizontale bewerking toe aan uw cnc-nesting machine. Verticaal frezen en horizontaal boren in één keer.

Weinig Unipin 2000

Weinig Unipin 2000

Weinig Unipin 2000 is een lijm- en deuvelinschietautomaat. De machine brengt in minder dan 3 sec. deuvels in door NC-besturing. Groot bedieningsgemak door een online verbinding met raamconstructiesoftware en een geïntegreerde reinigingscyclus.

Peanut connectoren

Peanut connectoren

Een revolutionair eenvoudig systeem om panelen te verbinden zonder lijm. En dat met één cnc-machine en zonder extra handgereedschap.

Wij verwerken uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid. U hebt het recht om bezwaar te maken tegen bepaald gebruik van uw persoonlijke gegevens. Raadpleeg uw rechten in het privacybeleid voor meer informatie.

Bekijk de Privacy Policy van De Groot Bewerkingsmachines