https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Waarom Advanced Materials?


Een introductie van Ferdinand van Genderen, business development manager Advanced Materials

Kwaliteit staat voorop bij De Groot Bewerkingsmachines. Daarom kiezen wij onze leveranciers zorgvuldig. Een van onze leveranciers is Biesse, van origine een machinebouwer voor houtbewerking. Vanaf hun oprichting in 1969 zijn ze continu bezig met ontwikkeling en innovatie, ook op andere vakgebieden. Zo ook met Advanced Materials (AM). Dit worden in de volksmond ook wel kunststoffen, composieten, schuimen en andere materialen genoemd.

Medio 2019 heeft Biesse de prime-partner samenwerking (in Nederland) met De Groot uitgebreid en mogen wij ook de Advanced Materials-lijn introduceren. Dit doen we o.a. met onze showroom, waar voldoende ruimte is voor een volwaardig AM-democenter, een serviceafdeling met landelijke dekking en een onderdelenmagazijn met een high-end logistiek proces. Daarbovenop hebben we met Ferdinand van Genderen een specialist in huis gehaald die voor de diverse nichemarkten mee kan denken in het bieden van oplossingen voor unieke AM-uitdagingen.

Onze business development manager Advanced Materials van De Groot, Ferdinand van Genderen, stelt zich voor:

"We boden al oplossingen met ‘omgebouwde’ houtbewerkingsmachines. Maar met de komst van de AM-lijn van Biesse kunnen we de klant nu volledig bedienen."

Ferdinand van Genderen


Meer weten over onze machines voor Advanced Materials?

Bespreek je wensen direct met onze specialist voor Advanced Materials: Ferdinand van Genderen.
Ferdinand is elke werkdag bereikbaar via onderstaande gegevens.

Ferdinand van Genderen
Manager Advanced Materials
Tel: +31 6 222 39 141
E-mail: f.vangenderen@degroot.nl