https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

VISSER JACHTBOUW: KWALITEIT IN HOUTWERK

De Groot Bewerkingsmachines organiseert op donderdag 24 oktober van 13u tot 17u een regiomeeting CNC houtbewerking bij Visser Jachtbouw in Workum. Al 40 jaar een allround expert in het maken van luxe interieurs & exterieurs voor de jachtbouw.

Luxe jachtbetimmering is de specialiteit.

Visser Jachtbouw beschikt over jarenlange ervaring in de luxe jachtbetimmering. In de afgelopen 40 jaar hebben ze zich ontwikkeld tot een allround expert in het maken van luxe interieurs & exterieurs voor de jachtbouw.

Medewerkers zijn stuk voor stuk vakmensen die een passie voor het vak bezitten. De jarenlange werkervaring en de nuchtere aanpakkersmentaliteit maken Visser Jachtbouw tot een gewaardeerde partner voor vele werven in Europa.

Door de uitgebreide vakkennis te combineren met de nieuwste technieken, is Visser Jachtbouw in staat een product te leveren dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

CNC freezen

Visser Jachtbouw is in het bezit van een Biesse Rover C CNC frees waarmee de meest uiteenlopende opdrachten worden uitgevoerd. Van simpele 2D vormen tot complexe 3D figuren.

Visser Jachtbouw heeft zich vanuit de ervaring in de luxe jachtbouw gespecialiseerd in het frezen van onderdelen en mallen voor de interieurbouw, maar passen de techniek ook op andere werkterreinen toe.