https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Over De Groot Bewerkingsmachines

U maakt 't met De Groot

De Groot Bewerkingsmachines is expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en Advanced Materials (kunststoffen, composieten, schuimen en andere materialen). We leveren nieuwe en gebruikte bewerkingsmachines, onderdelen en een uitgebreid servicepakket. Voor elke branche hebben wij experts in huis die hun eigen markt goed kennen en andere branches kunnen inspireren met kennis en creatieve inzichten.

Werken bij De Groot

Breed programma voor houtbewerking en kunststofbewerking

De Groot levert een breed programma voor hout- en kunststofbewerkers. En dat doen we met een grote betrokkenheid. Dit wordt gewaardeerd. Zes keer op rij heeft de houtbranche ons uitgeroepen tot beste machineleverancier in de Houtwereld Topleverancier competitie. Dat maakt ons trots en het sterkt ons in het idee dat onze aanpak loont en dat we bezig moeten blijven met de dag van morgen.

Ervaar uw machine

In 16.000m2 staan ruim 1000 machines voor u opgesteld. Bezoek ons vrijblijvend en kijk op uw gemak rond. Of het nu gaat om handgereedschap, een gebruikte machine, een standaardmachine, afzuiging, een cnc-bewerkingsmachine of een bewerkingsstraat. U bent van harte welkom.

Bekijkt u de machines liever in bedrijf? Vraag om een demonstratie op maat of bezoek één van de vele regiomeetings die we bij u in de buurt organiseren. Dan ziet u hoe uw branchegenoten werken met de techniek die u op het oog heeft. Uw accountmanager vertelt u er graag meer over.

Video's van De Groot

Een kleine selectie van video's van De Groot. Smaakt dit naar meer? Bezoek dan het YouTube kanaal voor video's van nieuwe en gebruikte machines, machines opgesteld in de showroom en corporate films van onze fabrikanten.