https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Over de Groot

U maakt 't met De Groot

De Groot Bewerkingsmachines is expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en Advanced Materials (kunststoffen, composieten, schuimen en andere materialen). We leveren nieuwe en gebruikte bewerkingsmachines, onderdelen en een uitgebreid servicepakket. Voor elke branche hebben wij experts in huis die hun eigen markt goed kennen en andere branches kunnen inspireren met kennis en creatieve inzichten.

Werken bij De Groot

Breed programma voor houtbewerking en kunststofbewerking

De Groot levert een breed programma voor hout- en kunststofbewerkers. En dat doen we met een grote betrokkenheid. Dit wordt gewaardeerd. Zes keer op rij heeft de houtbranche ons uitgeroepen tot beste machineleverancier in de Houtwereld Topleverancier competitie. Dat maakt ons trots en het sterkt ons in het idee dat onze aanpak loont en dat we bezig moeten blijven met de dag van morgen.

Ervaar uw machine

In 16.000m2 staan ruim 1000 machines voor u opgesteld. Bezoek ons vrijblijvend en kijk op uw gemak rond. Of het nu gaat om handgereedschap, een gebruikte machine, een standaardmachine, afzuiging, een cnc-bewerkingsmachine of een bewerkingsstraat. U bent van harte welkom.

Bekijkt u de machines liever in bedrijf? Vraag om een demonstratie op maat of bezoek één van de vele regiomeetings die we bij u in de buurt organiseren. Dan ziet u hoe uw branchegenoten werken met de techniek die u op het oog heeft. Uw accountmanager vertelt u er graag meer over.

Video's van De Groot

Een kleine selectie van video's van De Groot. Smaakt dit naar meer? Bezoek dan het YouTube kanaal voor video's van nieuwe en gebruikte machines, machines opgesteld in de showroom en corporate films van onze fabrikanten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Stelvio for Life 2018

Op 1 september 2018 verschijnt Team De Groot aan de start van Stelvio for Life. 25 collega's zetten zich sportief in voor onderzoek naar kanker. Daarvoor wandelen, rennen of fietsen ze 1533 hoogtemeters over de Italiaanse Stelvio-pas.

Hebo Housing Project Sri Lanka

De Groot steunt met een aantal partners al een aantal jaren een Housing Project in Sri Lanka. In dat project zijn inmiddels 16 nieuwe huizen gerealiseerd en 2 huizen afgebouwd in het dorp Adhikarigama.

Skills NK vakwedstrijden

De Groot levert al meerdere jaren machines aan Skills The Finals; vakwedstrijden voor mbo leerlingen in het kader van het NK voor beroepen.

Bank voor het Jeroen Bosch Ziekenhuis

De Groot heeft een 15 meter lange houten bank aangeboden aan Stichting Vrienden van het Jeroen Bosch Ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. Ruud de Groot sprak bij de onthulling uit dat hij hoopt met de bank een plek te creëren waar mensen even tot rust kunnen komen, die mensen troost biedt en waar mensen een arm om elkaar heen kunnen slaan in moeilijke tijden.

Kennissessies voor onderwijs en brancheverenigingen

De groot organiseert geregeld kennissessies voor onderwijs en brancheverenigingen. Leerlingen krijgen bijvoorbeeld sessies over de techniek van formaatzaag, kantenlijmer of een cnc-bewerkingscentrum. Maar ook over het digitaal ontwerpen voor en produceren met een cnc-bewerkingsmachine met 5 assen.

Kruiwagens voor kinderen van de voedselbank

Tijdens beurzen demonstreert De Groot doorlopend machines. Een mooie gelegenheid om echte producten te maken. Vaak krijgen we daarbij hulp van leerlingen van het Koning Willem I College uit 's-Hertogenbosch. Tijdens het laatste evenement hebben zij met machines van De Groot kruiwagens gemaakt. Deze hebben we na het evenement gedoneerd aan Stichting Kinderen van de Voedselbank in Dodewaard. Zij hebben voor hun goede werk binnen 4 jaar na oprichting de Nationale Kinderrechten Award gekregen.