https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

De Groot Conferentieruimte

Altijd op de hoogte bij De Groot

In de unieke conferentieruimte van De Groot bieden we u het laatste nieuws over de machines van de beste merken. We kunnen u zo veel vertellen dankzij onze uitgebreide kennis over een breed aantal branches. Zoekt u bijvoorbeeld een bewerkingsmachine voor in de timmerindustrie, interieurbouw, meubelindustrie, houthandel, houtskeletbouw, aannemerij, kunststofbewerking of voor op school? Neem contact met ons op.

Elke machine in het groot!

Dankzij grote interactieve schermen kunnen we echt alles in het groot laten zien. Zoekt u een machine op maat die wij niet in onze showroom hebben staan? Of bent u benieuwd hoe uw toekomstige machine eruit ziet als deze aan het werk is? We laten het u graag zien!

Online meetings zonder grenzen

De schermen worden daarnaast vaak ingezet voor skypevergaderingen en online meetings met onze fabrikanten in heel Europa. Een kennissessie over 3d tekenen voor studenten? Geen probleem!

Ruimtelijk inzicht in 3D

De Groot biedt u ruimtelijk inzicht in 3D! Met virtual reality laten we u zien hoe u werkplaats er uit zal zien na de aanschaf van uw nieuwe machine. Al voordat deze aan u wordt geleverd!

Met de VR bril begeleiden we u door uw nieuw ingerichte werkplaats voordat de nieuwe indeling een feit is.

De Groot Academy

Onze conferentieruimte is de perfecte plek voor scholing en cursussen. Is het nodig om uw personeel te voorzien van nieuwe kennis over uw bewerkingsmachine? We kunnen een groot aantal mensen kwijt in onze speciale conferentieruimte. Gezamenlijk nemen we de belangrijkste punten door rondom uw machine.

Meer interesse in een gespecialiseerde training voor een kleinere groep? Bekijk de mogelijkheden van onze De Groot Academy.