Werken bij De Groot

Werken bij De Groot - Vacatures

De Groot Bewerkingsmachines is al sinds 1978 een begrip in de Nederlandse (hout)bewerkingsindustrie. Een echt familiebedrijf waar het draait om onze vakmensen. Wij leveren een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken, hoofdzakelijk aan klanten in Nederland en België.

We geven advies, installeren en programmeren deze machines. We bieden maatwerk en onderhoud en we trainen en ondersteunen onze gebruikers voor vakkundig gebruik. Naast ons brede assortiment nieuwe machines, reviseren en verkopen we ook gebruikte machines. We zijn dus een echte specialist. En zo worden we ook gezien in de markt!

27 april 2018 - o.b.v. 40 uur per week

Onderhoudstechnicus Elektrotechniek / Mechatronica

Zorg jij er met jouw technische kennis voor dat de productie bij onze klant niet stil komt te liggen? Vind jij grote machines ook machtig mooi? En werk jij graag voor de marktleider van Nederland?

Bekijk vacature
27 april 2018 - o.b.v. 40 uur per week

Keuringstechnicus Elektrotechniek / Mechatronica

Heb jij een scherp oog voor detail en wil jij de beste technicus in het vak worden? Vind jij grote machines ook machtig mooi? En werk jij graag voor de marktleider van Nederland?

Bekijk vacature
27 april 2018 - o.b.v. 40 uur per week

Storingstechnicus Elektrotechniek / Mechatronica

Ben jij analytisch sterk, heb je een groot probleemoplossend vermogen en weet jij met jouw snelle schakelen en technische kennis wel raad met storingen? Vind jij grote machines ook machtig mooi? En werk jij graag voor de marktleider van Nederland?

Bekijk vacature