https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Werken bij De Groot

Werken bij De Groot - Vacatures

De Groot Bewerkingsmachines is al sinds 1978 een begrip in de Nederlandse bewerkingsindustrie. Een echt familiebedrijf waar het draait om onze vakmensen. Wij leveren een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken, hoofdzakelijk aan klanten in Nederland en België.

We geven advies, installeren en programmeren deze machines. We bieden maatwerk en onderhoud en we trainen en ondersteunen onze gebruikers voor vakkundig gebruik. Naast ons brede assortiment nieuwe machines, reviseren en verkopen we ook gebruikte machines. We zijn dus een echte specialist. En zo worden we ook gezien in de markt!

02 november 2020 - o.b.v. 40 uur per week

Productspecialist

De combinatie tussen mens en techniek. De schakel tussen de klant, sales en leveranciers. Een adviserende rol, waarin je zowel op kantoor als bij de klant en fabrikant bent. Ben jij op zoek naar veel diversiteit? We komen graag met jou in contact!

Bekijk vacature
06 oktober 2020 - o.b.v. 40 uur per week

Account Manager

Vrijheid, klanten, techniek, adviseren, verkopen. Dat zijn kernwoorden die jouw ideale baan omschrijven. Jij weet hoe het reilt en zeilt in Noord-Nederland, daar waar wij op zoek zijn naar een Account Manager. Bij ons ga je aan de slag met het verkopen van bewerkingsmachines voor de hout- en kunststofindustrie. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw salescarrière? Wij maken graag kennis met jou!

Bekijk vacature
09 juni 2020 - o.b.v. 40 uur per week

Automation Trainee

De klant heeft net een nieuwe machine bij ons gekocht. Jouw collega’s hebben de machine net bij hem op locatie geplaatst. Nu ben jij aan de beurt. Jij zorgt ervoor dat de beloofde productieaantallen gehaald worden, of zelfs nog meer. De kick om een machine softwarematig te optimaliseren, dat is waar jij het voor doet. Ga jij met onze klanten in gesprek en speel jij met de juiste parameters, zodat zijn nieuwe machine optimaal draait? Wij maken graag kennis met je!

Bekijk vacature
19 mei 2020 - o.b.v. 40 uur per week

Werkplaatstechnicus

Na de aankoop van een nieuwe machine, ruilt de klant soms een gebruikte machine in. Aan jou de taak de machine tiptop in orde te maken en klaar te maken voor een nieuwe gebruiker. Door jouw elektrotechnische en mechanische inzicht weet jij wat hiervoor nodig is. Ben jij de gestructureerde technicus, die tevens ook goed voor onze werkplaats zorgt? Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Bekijk vacature
04 februari 2020 - o.b.v. 40 uur per week

Projectleider

Onze klant heeft net een nieuwe machine bij ons gekocht. Aan jou de taak het vanaf hier op te pakken en het project in goede banen te leiden. Samen zorgen wij dat we de klant optimaal kunnen bedienen. Ben jij organisatorisch sterk en heb jij affiniteit met techniek? Wij maken graag kennis met je!

Bekijk vacature
30 december 2019 - o.b.v. 40 uur per week

Onderhoudstechnicus Elektrotechniek/Mechatronica

Jij verzorgt het onderhoud van de door ons geleverde machines bij onze klanten. Hierdoor zorg jij ervoor dat onze klanten zorgeloos kunnen blijven produceren. Ben je klantgericht en graag praktisch met techniek bezig? Dan is de functie van onderhoudstechnicus bij dé marktleider in bewerkingsmachines iets voor jou!

Bekijk vacature
23 december 2019 - o.b.v. 40 uur per week

Servicedesk Trainee

Diversiteit, klantcontact, helpen, techniek. Dat zijn kernwoorden die jouw functie omschrijven. Vanuit jouw technisch inzicht en kennis ga jij de klant helpen. Ben jij de klantgericht en heb jij een sterk probleemoplossend vermogen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Bekijk vacature
11 december 2019 - o.b.v. 40 uur per week

CNC Specialist

Jij bent de specialist wanneer het gaat om CNC-bewerkingsmachines. Waar een ander een probleem zou zien, zie jij juist een uitdaging. Vanuit jouw specialisme zorg jij ervoor dat de machines, die we net uitgeleverd hebben bij de klant, zo snel mogelijk in productie draait. Kom jij ons team met ervaren specialisten versterken? Wij maken graag kennis met je!

Bekijk vacature
11 december 2019 - o.b.v. 40 uur per week

CNC Instructeur

Jouw missie is het vertrouwd maken van onze klanten met de door ons uitgeleverde CNC-bewerkingsmachines. Ben jij servicegericht en technisch sterk onderlegd? Dan is de functie van CNC Instructeur jou wellicht op het lijf geschreven!

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Heb je momenteel geen vacature gevonden die goed bij jouw ervaring en interesse past? En wil je toch erg graag bij De Groot Bewerkingsmachines komen werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. We bewaren jouw CV dan een jaar en nemen contact met je op als er weer een passende vacature is. Of je verhaal is zo goed dat we je meteen uitnodigen voor een kennismaking. Jouw open sollicitatie kun je sturen naar onze HR Business Partner Merel Lankhaar: m.lankhaar@degroot.nl of neem telefonisch contact met Merel op via 06 8244 6460.