https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Werken bij De Groot

Werken bij De Groot - Vacatures

De Groot Bewerkingsmachines is al sinds 1978 een begrip in de Nederlandse bewerkingsindustrie. Een echt familiebedrijf waar het draait om onze vakmensen. Wij leveren een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken, hoofdzakelijk aan klanten in Nederland en België.

We geven advies, installeren en programmeren deze machines. We bieden maatwerk en onderhoud en we trainen en ondersteunen onze gebruikers voor vakkundig gebruik. Naast ons brede assortiment nieuwe machines, reviseren en verkopen we ook gebruikte machines. We zijn dus een echte specialist. En zo worden we ook gezien in de markt!

19 mei 2020 - o.b.v. 40 uur per week

Werkplaatstechnicus

Na de aankoop van een nieuwe machine, ruilt de klant soms een gebruikte machine in. Aan jou de taak de machine tiptop in orde te maken en klaar te maken voor een nieuwe gebruiker. Door jouw elektrotechnische en mechanische inzicht weet jij wat hiervoor nodig is. Ben jij de gestructureerde technicus, die tevens ook goed voor onze werkplaats zorgt? Wij gaan graag het gesprek met je aan!

Bekijk vacature
29 april 2020 - o.b.v. 40 uur per week

Technisch Planner

De klant heeft een machine bij De Groot gekocht, waarbij wij hem ook kunnen ontzorgen met onderhoud, service en het oplossen van storingen. Helaas komt het ooit voor dat de machine een storing heeft. Aan jou de taak snel te schakelen en de klant zo snel mogelijk op weg te helpen, door de juiste technicus voor deze klus te plannen. Ben jij de planner die wij zoeken?

Bekijk vacature
04 februari 2020 - o.b.v. 40 uur per week

Onderhoudstechnicus (standaard)machines

Jij bent bij ons de expert wanneer het gaat om onderhoud en keuringen aan de door ons geleverde standaardmachines. Bij de klant op locatie zorg jij ervoor dat de machines gekeurd en onderhouden worden en zo de klant weer veilig kan werken. Ben jij technisch sterk en graag praktisch bezig? Word dan onze nieuwe onderhoudstechnicus!

Bekijk vacature
30 december 2019 - o.b.v. 40 uur per week

Onderhoudstechnicus Elektrotechniek/Mechatronica

Jij verzorgt het onderhoud van de door ons geleverde machines bij onze klanten. Hierdoor zorg jij ervoor dat onze klanten zorgeloos kunnen blijven produceren. Ben je klantgericht en graag praktisch met techniek bezig? Dan is de functie van onderhoudstechnicus bij dé marktleider in bewerkingsmachines iets voor jou!

Bekijk vacature
23 december 2019 - o.b.v. 40 uur per week

Servicedesk technicus Mechatronica/Engineering

Een klant heeft een technisch probleem. Vanuit jouw technische kennis weet jij, op afstand, wat er nodig is om de machine weer optimaal te laten werken. Ben jij technisch sterk, klantgericht en heb je een sterk probleemoplossend vermogen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Bekijk vacature
11 december 2019 - o.b.v. 40 uur per week

CNC Specialist

Jij bent de specialist wanneer het gaat om CNC-bewerkingsmachines. Waar een ander een probleem zou zien, zie jij juist een uitdaging. Vanuit jouw specialisme zorg jij ervoor dat de machines, die we net uitgeleverd hebben bij de klant, zo snel mogelijk in productie draait. Kom jij ons team met ervaren specialisten versterken? Wij maken graag kennis met je!

Bekijk vacature
11 december 2019 - o.b.v. 40 uur per week

CNC Instructeur

Jouw missie is het vertrouwd maken van onze klanten met de door ons uitgeleverde CNC-bewerkingsmachines. Ben jij servicegericht en technisch sterk onderlegd? Dan is de functie van CNC Instructeur jou wellicht op het lijf geschreven!

Bekijk vacature