https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Werken bij De Groot

Werken bij De Groot - Vacatures

De Groot Bewerkingsmachines is al sinds 1978 een begrip in de Nederlandse bewerkingsindustrie. Een echt familiebedrijf waar het draait om onze vakmensen. Wij leveren een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken, hoofdzakelijk aan klanten in Nederland en België.

We geven advies, installeren en programmeren deze machines. We bieden maatwerk en onderhoud en we trainen en ondersteunen onze gebruikers voor vakkundig gebruik. Naast ons brede assortiment nieuwe machines, reviseren en verkopen we ook gebruikte machines. We zijn dus een echte specialist. En zo worden we ook gezien in de markt!

17 januari 2020 - o.b.v. 40 uur per week

Account Manager

Jij bent het gezicht van de organisatie en weet de klantvraag te vertalen naar de juiste bewerkingsmachine. Bekijk snel onze vacature!

Bekijk vacature
08 januari 2020 - o.b.v. 40 uur per week

Onderhoudstechnicus Elektrotechniek / Mechatronica, Landelijk

Zorg jij er met jouw technische kennis voor dat de productie bij onze klant niet stil komt te liggen? Vind jij grote machines ook machtig mooi? En werk jij graag voor de marktleider van Nederland?

Bekijk vacature
08 januari 2020 - o.b.v. 40 uur per week

Servicedesk technicus Mechatronica / Engineering, Rosmalen

Kunnen mensen altijd bij jou terecht voor technische vragen over machines en installaties? Los je graag vanaf kantoor problemen op voor de klant? Wil je werken met Europese topmerken in bewerkingstechniek? Reageer dan op deze vacature voor servicedesk technicus!

Bekijk vacature
09 december 2019 - o.b.v. 40 uur per week

CNC Specialist

Wil jij zorg dragen voor een goede productie bij onze klanten van onze Europese CNC bewerkingsmachines? Dan zoeken wij jou! Reageer dan op deze vacature voor CNC specialist!

Bekijk vacature
09 december 2019 - o.b.v. 40 uur per week

CNC Instructeur

Wil jij zorg dragen voor een goede productie bij onze klanten van onze Europese CNC bewerkingsmachines? Dan zoeken wij jou! Reageer dan op deze vacature voor CNC Instructeur!

Bekijk vacature
09 december 2019 - o.b.v. 40 uur per week

Process Engineer

Vindt je jouw werkplezier in het optimaliseren van interne processen? Reageer dan op deze vacature voor Process Engineer!

Bekijk vacature
16 september 2019 - o.b.v. 40 uur per week

Servicedesk technicus IT / Software

Kunnen mensen altijd bij jou terecht voor software issues? Los je graag vanaf kantoor problemen op voor de klant? Heb je affiniteit met computergestuurde machines en CNC-techniek? Reageer dan op deze vacature voor servicedesk technicus IT / Software!

Bekijk vacature
15 mei 2019 - o.b.v. 40 uur per week

Storingstechnicus Elektrotechniek / Mechatronica NL en BE

Ben jij analytisch sterk, heb je een groot probleemoplossend vermogen en weet jij met jouw snelle schakelen en technische kennis wel raad met storingen? Vind jij grote machines ook machtig mooi? En werk jij graag voor de marktleider van Nederland?

Bekijk vacature
15 mei 2019 - o.b.v. 40 uur per week

Kies voor een stage bij De Groot

Volg jij een MBO opleiding niveau BOL 3 of BOL 4? Wil je jouw technische kennis toepassen in de praktijk? Kies voor een stage bij de marktleider op het gebied van bewerkingsmachines en bewerkingstechniek.

Bekijk vacature