Keuringstechnicus Elektrotechniek / Mechatronica

27 april 2018 - o.b.v. 40 uur per week

Keuringstechnicus Elektrotechniek / Mechatronica

Heb jij een scherp oog voor detail en wil jij de beste technicus in het vak worden? Vind jij grote machines ook machtig mooi?
En werk jij graag voor de marktleider van Nederland?


Jouw rol als Keuringstechnicus

Met deze functie maak je een goede start met een mooie loopbaan binnen De Groot. In ons vakgebied ben je nooit uitgeleerd. Omdat je voor het onderhoud van onze machines niet al in de schoolbanken wordt opgeleid, maken wij voor iedere nieuwe collega een opleidingsplan op maat. Zo leer je de ins en outs van nieuwe machines en technieken aan en ben jij steeds meer allround in onze buitendienst inzetbaar.

In jouw rol als Keuringstechnicus keur en onderhoud je (preventief) (CNC-) bewerkingsmachines van diverse soorten en merken. Meestal op locatie bij onze klant, maar ook met regelmaat in onze eigen werkplaats in Rosmalen. Je werkt volgens vaste keuring- en onderhoudsprotocollen en keurt volgens de SKH- en NEN-richtlijnen. Je past de machines altijd aan naar de meest recente veiligheidseisen. Na keuring en onderhoud breng je advies uit aan de klant en naar de eigen service organisatie over onderhoud en het voorkomen van storingen. Aansluitend zorg je voor de administratieve afwikkeling van jouw werkzaamheden en adviezen, de voorbereiding en het beheer van de keuringen.

Je werkt vanuit huis en zo veel mogelijk in jouw eigen regio. Incidenteel zul je ingezet worden bij klanten buiten jouw regio of werk je op onze vestiging in Rosmalen. Vier keer per jaar organiseren wij een terugkomdag die in het teken staat van o.a. ontwikkeling en samenwerking.

Jij brengt mee

  • Een vooropleiding op minimaal MBO 4 niveau richting Elektrotechniek of Mechatronica. Werktuigbouwkunde kan ook, maar dan heb je wel stevige elektrotechnische kennis opgedaan;
  • Affiniteit met stationaire machines en bij voorkeur werkervaring in een relevante omgeving. Ook starters nodigen wij van harte uit om te solliciteren;
  • De drang om je altijd te blijven ontwikkelen;
  • Je bent klant- en servicegericht, communicatief sterk (i.v.m. incidenteel bezoek aan buitenlandse fabrikanten, spreek je ook een aardig woordje Engels).
  • Veilig en nauwkeurig werken zit je in het bloed;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en hebt de mogelijkheid om de eerste weken opleiding te volgen op onze locatie in Rosmalen.

Meer informatie

Heb je interesse in deze vacature en wil je meer informatie? Neem contact op met Henk Jilesen via 073-5471300.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake om samen af te tasten of er raakvlakken zijn tussen jouw profiel en wensen en onze vacature. Daarna volgt een rondleiding door ons bedrijf en een eerste gesprek bij De Groot in Rosmalen. Zo krijg jij een goed beeld van onze organisatie, jouw functie en onze machines. Aansluitend (indien mogelijk op dezelfde dag) volgt een tweede gesprek. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt direct een salaris- en contractvoorstel, zodat wij jou snel kunnen verwelkomen in de De Groot familie!

Ook jouw droombaan?

Stuur ons via onderstaand formulier dan snel jouw motivatie met cv. Vul bij "functie" in op welke functie je solliciteert. Wel interesse, maar nu geen cv bij de hand? Gebruik het formulier dan om ons jouw naam en telefoonnummer te mailen, dan bellen we je op om de mogelijkheden te bespreken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer bij De Groot

Maak gebruik van onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

*Verplichte velden