https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Onderhoudstechnicus (standaard)machines

04 februari 2020 - o.b.v. 40 uur per week

Onderhoudstechnicus (standaard)machines

Jij bent bij ons de expert wanneer het gaat om onderhoud en keuringen aan de door ons geleverde standaardmachines. Bij de klant op locatie zorg jij ervoor dat de machines gekeurd en onderhouden worden en zo de klant weer veilig kan werken. Ben jij technisch sterk en graag praktisch bezig? Word dan onze nieuwe onderhoudstechnicus!

Wat ga je doen als onderhoudstechnicus?

Jaarlijks verkopen we vele bewerkingsmachines, maar zorgen ook graag voor een goede service aan de klant, op locatie. Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud en keuringen aan machines zoals afkortzagen, formaatzagen, vlakverdiktezagen en lintzagen. Vanuit onze planningsafdeling krijg jij jouw dagelijkse planning door. Met de bedrijfsauto ga je op pad en werk je op locatie bij onze klanten die verspreid zitten door het land, maar houden zo veel mogelijk rekening met jouw woonplaats. De benodigde onderdelen en materialen liggen voor je klaar bij de klant of bij ons in het magazijn. Eenmaal bij de klant informeer je hem over de werkzaamheden die je uit gaat voeren en werk je via een checklist het onderhoud of de keuring af. Na de administratieve afhandeling, ga je door naar de volgende klant.

De eerste weken word je bij ons intern verder opgeleid in onze werkplaats, waar je onze machines leert kennen. Hierna ga je geleidelijk aan de slag bij de klant.

Wat vragen we van je als onderhoudstechnicus?

Als onderhoudstechnicus ben je, na een gedegen inwerkperiode, voornamelijk zelfstandig aan het werk. Praktisch bezig zijn is waar jij jouw werkplezier uit haalt. Je bent communicatief sterk, representatief en empathisch. Mocht je tijdens het onderhoud er eventjes zelf niet uitkomen, neem je contact op met jouw collega’s die jou verder kunnen helpen. Uiteraard staat veiligheid voorop en ga je nauwkeurig te werk.

Verder vragen we:

  • Een afgeronde mbo niveau 2/3 opleiding, in de richting van Mechatronica of Werktuigbouwkunde;
  • Ervaring vanuit een soortgelijke functie is een pré, maar ook schoolverlaters worden van harte uitgenodigd te solliciteren;
  • Communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • In bezit van rijbewijs B.

Waar kom je te werken als onderhoudstechnicus?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 80 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren spare parts voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning.

Wat bieden we je als onderhoudstechnicus?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer. Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.

We zorgen voor een gedegen inwerktraject waarin je onze organisatie, maar ook onze machines goed leert kennen. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast kun je denken aan:

  • 8% vakantiegeld;
  • 29 vakantiedagen.

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!


Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Mike Bijster, Corporate Recruiter, via 06-28491152 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.


Solliciteer bij De Groot

Maak gebruik van onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

*Verplichte velden