https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Onderhoudstechnicus Elektrotechniek / Mechatronica

15 mei 2019 - o.b.v. 40 uur per week

Onderhoudstechnicus Elektrotechniek / Mechatronica NL en BE

Zorg jij er met jouw technische kennis voor dat de productie bij onze klant niet stil komt te liggen?
Vind jij grote machines ook machtig mooi? En werk jij graag voor de marktleider in bewerkingsmachines? Wij zijn op zoek naar meerdere Onderhoudstechnici voor Nederland én België.


Jouw rol als Onderhoudstechnicus

In de rol van Onderhoudstechnicus ben je binnen De Groot nooit uitgeleerd. Omdat je voor het onderhoud van onze machines niet al in de schoolbanken wordt opgeleid, maken wij voor iedere nieuwe collega een opleidingsplan op maat. Zo leer je de ins en outs van nieuwe machines en technieken aan en ben jij steeds meer allround inzetbaar in onze buitendienst.

Je zorgt op locatie bij onze klant voor (preventief) onderhoud, reparatie, revisie en service aan de CNC en ‘standaard’ bewerkingsmachines. Je start ’s ochtends op vanuit huis en krijgt jouw werkplanning door van onze planners, waarmee je veelvuldig contact hebt. De benodigde materialen liggen voor je klaar, op locatie bij de klant of in het magazijn in Rosmalen. In jouw rol ben je het visitekaartje van De Groot. Je informeert de klant over de werkzaamheden, je adviseert over het onderhoud en het voorkomen van storingen en je handelt natuurlijk alles netjes administratief af. Waar nodig word je ondersteund door jouw collega-technici en vanuit onze fabrikanten.

Je werkt vanuit huis en zo veel mogelijk in jouw eigen regio. Incidenteel zul je ingezet worden bij klanten buiten jouw regio of werk je op onze vestiging in Rosmalen. Vier keer per jaar organiseren wij een Big Meeting die in het teken staat van o.a. ontwikkeling en samenwerking.

Jij brengt mee

  • Een vooropleiding op minimaal MBO 4 niveau richting Elektrotechniek of Mechatronica. Werktuigbouwkunde kan ook, maar dan heb je wel stevige elektrotechnische kennis opgedaan;
  • Affiniteit met stationaire machines en bij voorkeur werkervaring in een relevante omgeving. Ook starters nodigen wij van harte uit om te solliciteren;
  • De drang om je altijd te blijven ontwikkelen;
  • Je bent klant- en servicegericht, communicatief sterk (i.v.m. incidenteel bezoek aan buitenlandse fabrikanten, spreek je ook een aardig woordje Engels).
  • Veilig en nauwkeurig werken zit je in het bloed;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en hebt de mogelijkheid om de eerste weken opleiding te volgen op onze locatie in Rosmalen.

Meer informatie

De werving en selectie is door De Groot exclusief uitbesteed aan 10 Select. Contactpersoon: Ferdi Braat, 06-23193228.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake om samen af te tasten of er raakvlakken zijn tussen jouw profiel en wensen en onze vacature. Daarna volgt een rondleiding door ons bedrijf en een eerste gesprek bij De Groot in Rosmalen. Zo krijg jij een goed beeld van onze organisatie, jouw functie en onze machines. Aansluitend (indien mogelijk op dezelfde dag) volgt een tweede gesprek. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt direct een salaris- en contractvoorstel, zodat wij jou snel kunnen verwelkomen in de De Groot familie!

Ook jouw droombaan?

Stuur ons via onderstaand formulier dan snel jouw motivatie met cv. Vul bij "functie" in op welke functie je solliciteert. Wel interesse, maar nu geen cv bij de hand? Gebruik het formulier dan om ons jouw naam en telefoonnummer te mailen, dan bellen we je op om de mogelijkheden te bespreken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer bij De Groot

Maak gebruik van onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

*Verplichte velden