https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Process Engineer

09 december 2019 - o.b.v. 40 uur per week

Process Engineer

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw carrière? Als Process Engineer krijg jij de uitdaging onze afdeling Service & Support naar een hoger niveau te tillen. Jij vindt jouw werkplezier in het optimaliseren van interne processen. In deze praktisch ingestelde functie krijg jij de vrijheid projecten aan te gaan pakken naar eigen inzicht en initiatief. Samen gaan wij ervoor zorgen dat wij dat we de volgende stap met de organisatie gaan zetten. Ben jij de versterking die wij zoeken? Wordt dan onze nieuwe Process Engineer!

Wat ga je doen als Process Engineer?

We hebben een aantal doelstellingen opgesteld die de afdeling Service & Support en daarmee ook onze organisatie, verder gaan brengen. Om die doelstellingen te kunnen behalen ga je de interne processen op de afdeling analyseren en optimaliseren. Je gaat acties intern uitzetten, oppakken en zo verder bouwen aan de afdeling Service & Support. Een voorbeeld hiervan is, in samenwerking met onze HR Business Partner, het opzetten van het Persoonlijk Ontwikkeling Plan (POP) om zo onze medewerkers verder te ontwikkelen en hun talenten verder te benutten. Om een zo goed mogelijk beeld van de afdeling te krijgen, is het uiteraard ook goed met verschillende collega’s mee te werken en op pad te gaan. In deze functie rapporteer je direct aan de directie.

Tot je taken behoren verder:

 • Proactief werken aan continue verbetering van de afdeling;
 • Uitvoeren van verbeterprojecten die moeten leiden tot het zetten van de volgende stap;
 • Veelvuldig samenwerking zoeken met collega’s binnen de organisatie;
 • Ideeën initiëren en verbetervoorstellen overleggen met directie.

Wat vragen we van je als Process Engineer?

Van nature ben je een echte teamplayer en pak je de leiding. Je bent een echte bouwer en ziet het als uitdaging samen verdere stappen te maken. Jouw analytische vermogen helpt je de interne processen goed in kaart te brengen. Door jouw sociale en communicatieve skills creëer je gemakkelijk draagvlak om de doelstellingen te kunnen behalen. Door jouw ondernemersgeest en proactieve houding draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de afdeling.

Verder vragen we:

 • Een afgeronde hbo of wo-opleiding, bijvoorbeeld in de richting van Technische Bedrijfskunde;
 • Minimaal 3 jaar ervaring vanuit een soortgelijke functie;
 • Ervaring vanuit een technische omgeving, bij voorkeur vanuit een familiebedrijf of MKB;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
 • Een fulltime beschikbaarheid;
 • Dat je woonachtig ben in de regio Rosmalen, Eindhoven, Tilburg of Nijmegen.

Waar kom je te werken als Process Engineer?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof.. Met ruim 80 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren onderdelen voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning. Zo hebben wij ons eigen café voor onze vrijdagmiddagborrels en organiseren we regelmatig leuke events voor onze medewerkers en onze klanten.

Wat bieden we je als Process Engineer?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer. Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.

We zorgen voor een gedegen inwerktraject waarin je onze organisatie, maar ook onze machines goed leert kennen. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast kun je denken aan:

 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • 8% vakantiegeld;
 • 29 vakantiedagen.

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Mike Bijster, Corporate Recruiter, via 06-28491152 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.

Solliciteer bij De Groot

Maak gebruik van onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

*Verplichte velden