https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Storingstechnicus Elektrotechniek / Mechatronica

15 mei 2019 - o.b.v. 40 uur per week

Storingstechnicus Elektrotechniek / Mechatronica NL en BE

Ben jij analytisch sterk, heb je een groot probleemoplossend vermogen en weet jij met jouw snelle schakelen en technische kennis wel raad met storingen? Vind jij grote machines ook machtig mooi? En werk jij graag voor de marktleider in bewerkingsmachines? Wij zijn op zoek naar meerdere Storingstechnici voor Nederland én België.


Jouw rol als Storingstechnicus

Jouw rol als Storingstechnicus binnen De Groot is cruciaal voor onze klanten. Door middel van (preventief) onderhoud kunnen we in veel gevallen storing aan machines voorkomen, maar helaas niet altijd. Een storing is voor onze klant vanzelfsprekend erg vervelend. Als Storingstechnicus ben je je dat terdege bewust en lokaliseer en verhelp je zo snel mogelijk elektrische, elektronische, meet- en regeltechnische en besturingstechnische storingen aan standaard- en CNC-gestuurde machines.

Je start ’s morgens op vanuit huis en krijgt jouw werkplanning door van onze planners, waarmee je veelvuldig contact hebt. De benodigde materialen liggen voor je klaar, op locatie bij de klant of in het magazijn in Rosmalen. In jouw rol ben je het visitekaartje van De Groot. Je informeert de klant over de werkzaamheden. Je coacht en adviseert over onderhoud en over het voorkomen van storingen. Tot slot handel je natuurlijk alles netjes administratief af. Waar nodig word je ondersteund door collega-technici en door onze fabrikanten.

Je werkt vanuit huis en zo veel mogelijk in jouw eigen regio. Incidenteel zul je ingezet worden bij klanten buiten de regio of werk je op onze vestiging in Rosmalen. Vier keer per jaar organiseren wij een Big Meeting die in het teken staat van o.a. ontwikkeling en samenwerking.

Jij brengt mee

  • Een vooropleiding op minimaal MBO 4 niveau richting Elektrotechniek of Mechatronica. Werktuigbouwkunde kan ook, maar dan heb je wel stevige elektrotechnische kennis opgedaan;
  • Affiniteit met stationaire machines en relevante werkervaring als storingsmonteur of -technicus. Nog geen ervaring, maar wel interesse? De Groot biedt je een mooi loopbaan pad aan. Solliciteer en geef aan dat je interesse hebt in dit loopbaanpad;
  • De drang om je altijd te blijven ontwikkelen;
  • Je bent klant- en servicegericht, communicatief sterk (i.v.m. incidenteel bezoek aan buitenlandse fabrikanten, spreek je ook een aardig woordje Engels).
  • Veilig en nauwkeurig werken zit je in het bloed;
  • Je bent in bezit van rijbewijs B en hebt de mogelijkheid om de eerste weken opleiding te volgen op onze locatie in Rosmalen.

Meer informatie

De werving en selectie is door De Groot exclusief uitbesteed aan 10 Select. Contactpersoon: Ferdi Braat, 06-23193228.

Sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit een telefonische intake om samen af te tasten of er raakvlakken zijn tussen jouw profiel en wensen en onze vacature. Daarna volgt een rondleiding door ons bedrijf en een eerste gesprek bij De Groot in Rosmalen. Zo krijg jij een goed beeld van onze organisatie, jouw functie en onze machines. Aansluitend (indien mogelijk op dezelfde dag) volgt een tweede gesprek. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt direct een salaris- en contractvoorstel, zodat wij jou snel kunnen verwelkomen in de De Groot familie!

Ook jouw droombaan?

Stuur ons via onderstaand formulier dan snel jouw motivatie met cv. Vul bij "functie" in op welke functie je solliciteert. Wel interesse, maar nu geen cv bij de hand? Gebruik het formulier dan om ons jouw naam en telefoonnummer te mailen, dan bellen we je op om de mogelijkheden te bespreken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer bij De Groot

Maak gebruik van onderstaand formulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

*Verplichte velden