De Groot levert machines, onderdelen en service voor hout-, kunststof- en aluminiumbewerkers

Opendeurdag bij De Groot

Volop noviteiten tijdens de Opendeurdag 2018

Bezoek op zondag 18 maart 2018 van 10u tot 17u de Opendeurdag bij De Groot Bewerkingsmachines voor het laatste nieuws, heel veel nieuwe en gebruikte machines én het testcenter met handgereedschappen. Een vol programma voor massief hout- en plaatbewerking. 

De Groot bestaat 40 jaar. Reden genoeg om extra uit te pakken tijdens deze Opendeurdag. Op deze pagina ziet u een beknopt overzicht van wat er nu in de pipeline zit. En de lijst met demo's blijft maar groeien.

Wat kunt u verwachten?

Registreer uw bezoek aan de opendeurdag

Biesse Winline 16 cnc-bewerkingsmachine

Nieuwste Biesse Winline 16

CNC voor raam- en deurproductie

Tijdens de Opendeurdag staat er in het DemoCenter een Biesse Winline 16 cnc-gestuurd bewerkingscentrum voor raam- en deurproductie voor u opgesteld. Geen tijd gehad om één van de regiomeetings te bezoeken? Kom naar De Groot en laat deze nieuwste techniek aan u demonstreren. De machine biedt ultieme flexibiliteit door de modulaire mogelijkheden. 

DAS Double Action System

Combineer en bespaar tijd

Met DAS - Double Action System - voegt u horizontale bewerkingsmogelijkheden toe aan uw Biesse cnc-gestuurde bovenfrees. Hiermee breidt u uw machine uit, zonder dat het u meer ruimte kost. DAS communiceert naadloos met Biesse bSolid software die standaard op de machine wordt geleverd.

DAS Double Action System
Altendorf F 45 Editie 111 formaatzaag met designpaneel

Geen tijd gehad voor een bezoek aan Altendorf?

Bezoek De Groot!

Alle modellen - Start 45, WA é'n F45 Drive - staan tijdens de Opendeurdag voor u opgesteld in het DemoCenter bij De Groot in Rosmalen. Test de machines en laat u uitgebried voorlichten over de mogelijkheden en de vele opties.

Stromab CT 600

Afkorten én verstekzagen

Door de schuinverstelling van de tafel met het zaagblad zaagt u met deze Stromab CT 600 onderliggende afkortzaag óók onder verstek. Dat maakt de machine uitermate geschikt voor het bewerken van dakelementen en prefab. De machine is aangesloten tijdens de Opendeurdag. Onze productspecialist laat u graag alle mogelijkheden zien.

Stromab CT 600 afkortzaag
Mobylift TC 120 vacuumheffer

Mobylift TC 120

Vacuümheffer in elke RAL kleur

De MobyLift TC-120 is een handige mobiele tilhulp voor in uw werkplaats. De heflift is speciaal ontworpen om grote panelen en platen op te pakken, te vervoeren en op bijvoorbeeld uw zaagtafel of CNC-machine te plaatsen. De Groot heeft meerdere modellen op voorraad. 

SOPHIA voorkomt storing

En geeft meer opbrengst.

SOPHIA is het IoT platform van Biesse. Sluit uw Biesse machines aan op het internet-netwerk en krijg toegang tot de vele mogelijkheden om uw processen en onderhoud te optimaliseren.

Biesse SOPHIA IoT
Altendorf WA 8T formaatzaag

Altendorf Jubileum Actie

Leverancier van het 1e uur

Altendorf is een De Groot-leverancier van het eerste uur. Al in 1978 is De Groot door deze wereldmarktleider van formaatzagen uitgeroepen tot officieel agent. We vieren het 40-jarig jubileum samen met meerdere actiemodellen. Bezoek de Opendeurdag om als eerste te kiezen voor een nieuwe Altendorf voor een gebruikte prijs!

· WA 8 T van € 13.950,= voor € 12.950,=
· WA 8 TE van € 14.950,= voor € 13.950,=

15% korting op Casadei

Alleen tijdens de Opendeurdag

De Groot heeft een uitgebreid programma van Casadei standaardmachines opgesteld staan. Zoekt u naar een SCM/Casadei frees, vlakbank, vandiktebank, combi of een paneelzaag? Maak tijdens de Opendeurdag gebruik van 15% korting op het hele Casadei voorraadprogramma.

 Uitgebreid programma Casadei standaardmachines
Testcenter Festool handgereedschap

Testcenter handgereedschappen

Festool en Mafell

Try before you decide! Bij De Groot kunt u verschillende handgereedschappen van o.a. Festool en Mafell testen. Tijdens de Opendeurdag is het testcenter geopend. Als u komt, kunt u meteen de laatste aanbiedingen bekijken vanuit het onderdelenmagazijn.

Volop gebruikte machines

Van alle merken

Naast een demoncenter van 10.000m2 met nieuwe machines, heeft De Groot  6.000m2 met gebruikte machines. Ook deze is geopend tijdens de Opendeurdag. Bekijk het recente aanbod op deze website. En bezoek de Opendeurdag om te zien wat er deze week extra is binnengekomen.

Gebruikte machines bij De Groot
Tijd om bij te praten

Tijd om bij te praten

Geniet van een hapje en een drankje

Een hapje en een drankje staan voor u klaar als u de Opendeurdag bij De Groot bezoekt. Neem de tijd om eens bij te praten met uw vakgenoten of met de specialisten van De Groot.

   

 

 

Bezoek ons spontaan of reserveer tijd

U hoeft zich niet te registreren, maar wilt u een specialist spreken? Dan raden we u aan tijd te reserveren.