De Groot levert machines, onderdelen en service voor hout-, kunststof- en aluminiumbewerkers

Opendeurdag bij De Groot

Volop bezoekers tijdens de Opendeurdag 2018

Op zondag 18 maart organiseerde De Groot de 4e Opendeurdag in haar historie. Ruim 500 gasten hebben deze dag bezocht en bekeken de vele demonstraties in het DemoCenter in Rosmalen. De Groot toonde een goed gevuld programma voor zowel massief hout-  als plaatbewerking. 

 

De highlights van de dag

 

Biesse Winline 16 cnc-bewerkingsmachine

Nieuwste Biesse Winline 16

CNC voor raam- en deurproductie

Demonstraties op een Biesse Winline 16 cnc-gestuurd bewerkingscentrum voor raam- en deurproductie. De machine biedt ultieme flexibiliteit door de modulaire mogelijkheden. Meer informatie.

DAS Double Action System

Combineer en bespaar tijd

Met DAS - Double Action System - voegt u horizontale bewerkingsmogelijkheden toe aan uw Biesse cnc-gestuurde bovenfrees. Hiermee breidt u uw machine uit, zonder dat het u meer ruimte kost. DAS communiceert naadloos met Biesse bSolid software die standaard op de machine wordt geleverd. Voor elke interieurbouwer die op maat produceert.

DAS Double Action System
Altendorf F 45 Editie 111 formaatzaag met designpaneel

Compleet programma Altendorf formaatzagen

Alle modellen - WA 6, WA 8, WA 80 én F45 Drive - stonden tijdens de Opendeurdag opgesteld in het DemoCenter. Bezoekers kregen de mogelijkheid machines met uiteenlopende opties te testen. Meer informatie.

Stromab CT 600

Afkorten én verstekzagen

Door de schuinverstelling van de tafel met het zaagblad zaagt u met deze Stromab CT 600 onderliggende afkortzaag óók onder verstek. Dat maakt de machine uitermate geschikt voor het bewerken van dakelementen en prefab. Meer informatie.

Stromab CT 600 afkortzaag
Mobylift TC 120 vacuumheffer

Mobylift TC 120

Vacuümheffer in elke RAL kleur

De MobyLift TC-120 is een handige mobiele tilhulp voor in uw werkplaats. De heflift is speciaal ontworpen om grote panelen en platen op te pakken, te vervoeren en op bijvoorbeeld uw zaagtafel of CNC-machine te plaatsen. De Groot heeft meerdere modellen op voorraad. Meer informatie.

SOPHIA voorkomt storing

En geeft meer opbrengst.

SOPHIA is het IoT platform van Biesse. Sluit uw Biesse machines aan op het internet-netwerk en krijg toegang tot de vele mogelijkheden om uw processen en onderhoud te optimaliseren.

Biesse SOPHIA IoT
Altendorf WA 8T formaatzaag

Altendorf Jubileum Actie

Leverancier van het 1e uur

Altendorf is een De Groot-leverancier van het eerste uur. Al in 1978 is De Groot door deze wereldmarktleider van formaatzagen uitgeroepen tot officieel agent. We vieren het 40-jarig jubileum samen met meerdere actiemodellen. Speciale jubleumactie: een nieuwe Altendorf voor een gebruikte prijs!

· WA 8 T van € 13.950,= voor € 12.950,=
· WA 8 TE van € 14.950,= voor € 13.950,=

15% korting op Casadei

Jubileumactie

De Groot heeft een uitgebreid programma van Casadei standaardmachines. In samenwerking met de fabrikant kunnen we ook op dit programma een jubileumactie houden. 15% korting op het voorraadprogramma SCM/Casadei frezen, vlakbanken, vandiktebanken, combinatiemachines en paneelzagen. Meer informatie.

 Uitgebreid programma Casadei standaardmachines
Testcenter Festool handgereedschap

Testcenter handgereedschappen

Festool en Mafell

Try before you decide! Gasten van de Opendeurdag konden verschillende handgereedschappen van o.a. Festool en Mafell testen. De test opstelling blijft staan, dus wilt u de komende weken komen testen? U bent van harte welkom. Meer informatie.

Volop gebruikte machines

Van alle merken

Naast een democenter van 10.000m2 met nieuwe machines, heeft De Groot  6.000m2 met gebruikte machines. Ook deze was geopend tijdens de Opendeurdag. Gebruikte machines bij De Groot.

Gebruikte machines bij De Groot
Tijd om bij te praten

Tijd om bij te praten

Bezoekers aan de Opendeurdag konden op het De Groot Plein genieten van een hapje en een drankje. In de middag stond er een frituurwagen voor een lekker frietjes een snack. 

   

 

We hopen dat u er volgend jaar (weer) bij bent.