De Groot levert machines, onderdelen en service voor hout-, kunststof- en aluminiumbewerkers

De Groot Bewerkingsmachines

De Groot Bewerkingsmachines is een echt familiebedrijf en heeft ruim 90 medewerkers. Het bedrijf werd in 1978 gestart door Joop de Groot. Inmiddels hebben zoon Ruud en zijn vrouw Jolanda de leiding en zijn ook hun zoon en dochter werkzaam binnen het bedrijf. Wanneer u kiest voor De Groot Bewerkingsmachines, kiest u voor een combinatie van kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Onze ervaren medewerkers hebben aandacht voor uw rendement en halen samen met u meer uit uw bewerkingsprocessen. Voorafgaand aan elke oplossing die we adviseren, proberen we boven tafel te krijgen waar het echt om gaat. Zo kunnen we u op de juiste manier helpen, of het nu gaat om advies, service of verkoop. De Groot is een no-nonsense bedrijf waar u als klant centraal staat. Indien gewenst ontzorgen we u gedurende het hele traject: van het eerste contact tot en met levering en onderhoud.

Onze relaties waarderen onze betrokkenheid. Zes keer op rij hebben zij ons uitgeroepen tot beste machineleverancier in de Houtwereld Topleverancier competitie. Dat maakt ons trots en het sterkt ons in het idee dat we bezig moeten blijven met de dag van morgen.

Bewerkingsmachines, onderdelen en service

Totaalpakket voor de bewerking van hout, kunststof en aluminium

De Groot Bewerkingsmachines is expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout, kunststof en aluminium. De Groot levert nieuwe en gebruikte bewerkingsmachines, onderdelen en een uitgebreid servicepakket. Voor elke branche hebben wij experts in huis die hun eigen markt goed kennen en andere branches kunnen inspireren met kennis en creatieve inzichten.

Altendorf Elmodrive Formaatzaag   Biesse Rover A   Weinig Cube

Ons brede assortiment omvat zowel nieuwe als gebruikte machines van verschillende merken. Handgereedschappen, handmatig te bedienen machines, computergestuurde machines en zelfs volledig geautomatiseerde machinestraten. Gebruikte machines worden voor de verkoop volledig technisch up-to-date gemaakt door onze revisiedienst. Naast complete machines heeft ons onderdelenmagazijn een zeer breed assortiment onderdelen, verbruiksartikelen en gereedschappen van nagenoeg alle merken. Tot slot kunt u bij De Groot terecht voor service in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om de revisie van machines, het verhelpen van storingen in Nederland en België, transport of verhuizingen, teleservice door onze helpdesk, keuringen of scholing: De Groot staat voor u klaar.

Lees meer over De Groot


Bedrijfvideo's

16.000 vierkante meter showroom

Aanpak Proces & Project

Leveranciers video's

   
Altendorf   Biesse   Weinig