Word customer support technicus bij De Groot

Voor onze customer support afdeling zijn we op zoek naar uitbreiding. We hebben daarom diverse functies beschikbaar. Voor technici in elke fase van hun carrière. Klik snel door en ontdek of ons servicecentrum jouw nieuwe werkplaats wordt!

Customer support technicus

36 - 40 uur per week / vaste werktijden

Je ziet technische problemen als uitdaging en bent klantgericht. Je hebt een sterke technische affiniteit en leert graag bij over de techniek in de machines. Wanneer we er als team op afstand niet uitkomen, ben je in staat de juiste informatie te verzamelen en over te dragen naar een collega in de buitendienst.

Bekijk vacature

Aankomend customer support technicus

36 - 40 uur per week / vaste werktijden

Heb jij enkele jaren ervaring opgedaan binnen de techniek en ben jij toe aan een vervolgstap in jouw carrière? Of heb jij je technische opleiding afgerond en op zoek naar droomstart binnen de techniek? Wil jij jouw technische kennis vergroten om zelfstandig technische vraagstukken op te lossen voor de klant? Dan hebben wij de baan voor jou. 

Bekijk vacature

Customer support technicus trainee

36 - 40 uur per week / vaste werktijden

Ben jij net afgestudeerd en wil jij jezelf verder ontwikkelen in de techniek? Wil je denken en doen combineren? Kies dan voor een traineeship binnen De Groot Bewerkingsmachines! Met dit traineeship leiden wij je op tot customer support technicus en vergroten wij jouw technische kennis en skills die je meteen in de praktijk brengt richting onze klanten.

Bekijk vacature