Aankomend customer support technicus

Heb jij enkele jaren ervaring opgedaan binnen de techniek en ben jij toe aan een vervolgstap in jouw carrière? Of heb jij je technische opleiding afgerond en op zoek naar droomstart binnen de techniek? Wil jij jouw technische kennis vergroten om zelfstandig technische vraagstukken op te lossen voor de klant? Dan hebben wij de baan voor jou. Ga aan de slag als aankomend customer support technicus op ons servicecentrum in Rosmalen! Wij bieden jou een functie waarin je continu je technische kennis verrijkt en waarbij geen dag hetzelfde is!

Wat ga je doen als aankomend customer support technicus?

Je gaat samen met je collega’s op ons moderne servicecentrum onze klanten op afstand helpen met technische vragen van de door ons geleverde bewerkingsmachines.

Je gaat samen met je collega’s op ons moderne servicecentrum onze klanten op afstand helpen met technische vragen van de door ons geleverde bewerkingsmachines. Je ontwikkelt verdere skills om op klantgerichte wijze te denken en te handelen.

Samen met je collega’s pak je na je inwerkperiode de volgende werkzaamheden op:

 • Met de klant op afstand meekijken in de machine en/of overnemen van de machine op afstand om zo een goede diagnose te stellen;
 • Complexere storingen bespreken even in overleg met onze internationale fabrikanten;
 • De vraag proberen op afstand op te lossen door de klant te begeleiden met bijvoorbeeld AR-tools. Meer dan 70%(!) van de vragen beantwoorden we op onze servicecenter.
 • Een goede overdracht maken wanneer de hulp van een buitendienst technicus nodig is.

Wat vragen we van je als aankomend customer support technicus?

Je vindt het leuk om technische puzzels op te lossen en leert graag bij over de techniek in de machines. Wanneer we er als team op afstand niet uitkomen, ben je in staat de juiste informatie te verzamelen en over te dragen naar een collega in de buitendienst.

Verder vragen we:

 • Een afgeronde opleiding in de techniek;
 • Medewerkers die werkzaam zijn in de branche die affiniteit hebben met techniek worden ook van harte uitgenodigd te solliciteren;
 • Ben je nu werkzaam in de buitendienst en wil je graag de stap naar binnen maken, dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren!
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Minimale beschikbaarheid van 36 uur per week;
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 35 km rondom Rosmalen.

Ontdekken of deze functie bij je past?

Heb je interesse in een vrijblijvende meeloopdag om zelf te ervaren wat deze functie precies inhoudt? Gebruik de chatfunctie rechtonderin, stuur een mailtje naar e.vandeven@degroot.nl of bel/Whatsapp naar 06 21940680.

Waar kom je te werken als aankomend customer support technicus?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 100 medewerkers leveren wij bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren onderdelen voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning. Zo hebben wij ons eigen café voor onze vrijdagmiddagborrels en organiseren we regelmatig leuke events voor onze medewerkers en onze klanten.

Wat bieden we je als aankomend customer support technicus?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

We starten met een uitgebreid inwerktraject en je wordt hierbij gekoppeld aan je persoonlijke buddy binnen De Groot. Vanuit de organisatie werken we graag mee aan jouw ontwikkeling, we nemen je mee in de nieuwste technieken en nemen je graag mee op pad naar onze klanten om te weten wat er speelt bij de klant. We hebben een grote showroom waar we zelf met de machines kunnen werken, testen en waar we interne scholingen, klant demo’s en evenementen organiseren.

We bieden reguliere werktijden op basis van 36 tot 40 uur per week.

Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.

We zorgen voor een gedegen inwerktraject waarin je onze organisatie, maar ook onze machines goed leert kennen. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend.

Daarnaast kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • 29 vakantiedagen
 • Diverse opleidings-, scholings- en doorgroeimogelijkheden

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je Els van de Ven bellen of en Whatsapp sturen via 06 21940680 of reageer direct via onderstaand formulier.

De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.