CNC Instructeur

Jouw missie is het vertrouwd maken van onze klanten met de door ons uitgeleverde CNC-bewerkingsmachines. Ben jij servicegericht en technisch sterk onderlegd? Dan is de functie van CNC Instructeur jou wellicht op het lijf geschreven!

Wat ga je doen als CNC Instructeur?

Als CNC Instructeur ben je medeverantwoordelijk voor de inbedrijfstelling van de door ons uitgeleverde CNC-machines en (uitgebreide) uitleg aan de klant.

Wanneer onze technici de machine in bedrijf hebben gesteld, neem jij het van hen over. De instructies aan de klant worden zowel bij ons als op de locatie van de klant verzorgd. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland heen. Naast het geven van scholing aan de klant los je ook storingen op. Je weet de oorzaak van de storing op te sporen, mocht deze te complex zijn zullen jouw collega’s op kantoor en in de buitendienst dit verder oppakken. Wij zorgen voor een gedegen inwerkperiode, waarbij je mee zult gaan met onze ervaren CNC-instructeurs en specialisten.

Tot je taken behoren verder:

 • Borgen van de voortgang van de projecten op locatie bij de klant;
 • Schrijven van simpele macro’s;
 • Opstellen van eindrapportages bij afronding van een project;

Wat vragen we van je als CNC Instructeur?

Van nature ben je technisch sterk onderlegd en wil graag leren. Naast het technische aspect van deze functie vind je het ook leuk met verschillende partijen te schakelen. Door jouw communicatieve skills communiceer je dan ook goed en helder met de klant, jouw collega’s en samenwerkingspartners. Doordat de instructies zowel bij ons op kantoor als bij de klant op locatie worden verzorgd, vragen we hierin flexibiliteit van je. Reisbereidheid is dus een belangrijke factor voor deze functie. Vanuit jouw klant- en servicegerichtheid zorg jij ervoor dat onze klanten aan het einde van het traject tevreden zijn en aan de slag kunnen met hun nieuwe machines. In deze functie ben je voornamelijk zelfstandig op pad.

Verder vragen we:

 • Werk- en denkniveau op MBO niveau 4, bij voorkeur heb je een opleiding afgerond in de richting van Industriële Automatisering, Informatica, Elektrotechniek of Mechatronica;
 • Sterk in de omgang met computers, affiniteit met besturingssystemen en netwerken zien wij als pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
 • Ervaring met 3D tekenen en CAD tekenen is een pré.

Waar kom je te werken als CNC Instructeur?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 80 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren spare parts voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning. Zo hebben wij ons eigen café voor onze vrijdagmiddagborrels en organiseren we regelmatig leuke events voor onze medewerkers en onze klanten.

Wat bieden we je als CNC Instructeur?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.

We zorgen voor een gedegen inwerktraject waarin je onze organisatie, maar ook onze machines goed leert kennen. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast kun je denken aan:

 • Een telefoon en laptop van de zaak
 • Een auto van de zaak
 • 8% vakantiegeld
 • 29 vakantiedagen

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Merel Lankhaar via 06 8244 6460 of reageer direct via onderstaand formulier.

De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.