Customer support technicus

Technische ontwikkelingen, support en doelgericht uitdagingen oplossen zijn kernwaarden waar je je goed bij voelt. Vanuit jouw technisch inzicht en kennis ga jij de klant en je collega’s helpen. Ben jij klantgericht en heb jij een sterk probleemoplossend vermogen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen als customer support technicus?

Je gaat op afstand onze klanten helpen met technische problemen van de door ons geleverde bewerkingsmachines.

Je gaat samen met je collega’s op ons moderne servicecentrum onze klanten op afstand helpen met technische problemen van de door ons geleverde bewerkingsmachines. Alles om ervoor te zorgen dat de machine van de klant operationeel blijft. Dit doe je door op afstand, vanuit ons kantoor in Rosmalen, het probleem te analyseren en de juiste technische vragen te stellen. Mocht je op afstand er niet uitkomen, dan zorg jij er met de collega’s van planning ervoor dat de klant geholpen wordt door een storingstechnicus van De Groot en de klant alsnog snel aan de slag kan. Je schakelt dus veelvuldig met collega’s.

Tot je taken behoren verder:

 • Met de klant op afstand meekijken in de machine en/of overnemen van de machine op afstand;
 • Complexere storingen bespreken met onze internationale fabrikanten;
 • Lezen en analyseren van elektrotechnische schema’s bij storingen;
 • Interne projecten oppakken en begeleiden.

Wat vragen we van je als customer support technicus?

Je ziet technische problemen als uitdaging en bent klantgericht. Je hebt een sterke technische affiniteit en leert graag bij over de techniek in de machines. Wanneer we er als team op afstand niet uitkomen, ben je in staat de juiste informatie te verzamelen en over te dragen naar een collega in de buitendienst.

Verder vragen we:

 • Een afgeronde opleiding in de techniek met enkele jaren werkervaring;
 • Medewerkers die werkzaam zijn in de branche die affiniteit hebben met techniek worden ook van harte uitgenodigd te solliciteren;
 • Ervaring vanuit de industrie is een pré.;
 • Kennis van hardware, elektro en/of CAD-pakketten is een pré;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels, Duits is een pré;
 • Minimale beschikbaarheid van 36 uur per week;
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 35 km rondom Rosmalen.

Ontdekken of deze functie bij je past?

Heb je interesse in een vrijblijvende meeloop dag om zelf te ervaren wat deze functie precies inhoudt? Gebruik de chatfunctie rechtonderin, stuur een mailtje naar e.vandeven@degroot.nl of bel/Whatsapp naar 06 21940680.

Waar kom je te werken als customer support technicus?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 100 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren onderdelen voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning. Zo hebben wij ons eigen café voor onze vrijdagmiddagborrels en organiseren we regelmatig leuke events voor onze medewerkers en onze klanten.

Wat bieden we je als customer support technicus?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

Vanuit de organisatie werken we continu aan je ontwikkeling, we nemen je mee in de nieuwste technieken en nemen je graag mee op pad naar onze klanten om te weten wat er speelt bij de klant. We hebben een grote showroom waar we zelf met de machines kunnen werken, testen en waar we interne scholingen, klant demo’s en evenementen organiseren.

We bieden regulieren werktijden op basis van 36 tot 40 uur per week.

Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.

We zorgen voor een gedegen inwerktraject waarin je onze organisatie, maar ook onze machines goed leert kennen. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend.

Daarnaast kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • 29 vakantiedagen
 • Diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je Els van de Ven bellen of en Whatsapp sturen via 06 21940680 of reageer direct via onderstaand formulier.

De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.