Logistiek Medewerker (0,5 FTE)

Houd jij van aanpakken, vind je het leuk om fysiek bezig te zijn en lijkt het je een mooie uitdaging om ervoor te zorgen dat alle retouronderdelen goed worden verwerkt? Dan is de functie van Logistiek medewerker onderdelenmagazijn bij dé marktleider in bewerkingsmachines iets voor jou!

Wat ga je doen als Logistiek medewerker? 

Jij verwerkt de retour gekomen onderdelen van onze klanten en onze ruim 25 servicetechnici. 

Jij verwerkt de retour gekomen onderdelen van onze klanten en onze ruim 25 servicetechnici. Je beoordeeld deze en bepaald wat er met het retouronderdeel moet gebeuren en verwerkt dit in het systeem. Daarna leg je dit onderdeel terug in het onderdelenmagazijn of meld je deze aan voor retour richting de leverancier en maakt deze klaar voor verzending naar de leverancier. Daarnaast ondersteun je onze andere logistiek medewerker met alle voorkomende activiteiten binnen het onderdelenmagazijn zoals:

 • uitpakken van ontvangen goederen;
 • inpakken van te verzenden orders richting klanten;
 • fysiek de binnengekomen goederen een plek geven;
 • bevoorrading van de servicebussen van de ruim 25 servicetechnici;
 • alle administratieve handelingen gericht op inkomende en uitgaande goederenstromen.

 

Wat vragen we van je als Logistiek medewerker?

Je houdt van aanpakken en vindt het leuk om fysiek bezig te zijn. Indien een retouronderdeel moet worden teruggestuurd naar onze buitenlandse leverancier meld je dit aan via de mail, daarom is het belangrijk dat jij een goede schriftelijke Engelse taalbeheersing hebt. Daarnaast kan je zowel zelfstandig als in teamverband goed werken en heb je een gezonde dosis humor!

Verder vragen we:

 • een afgeronde mbo niveau 4 opleiding;
 • ervaring in logistieke, klantgerichte omgeving is een pré;
 • heftruckcertificaat of bereidt deze te halen;
 • dat je handig bent met werken met systemen op de computer;
 • dat je woonachtig bent in de regio Rosmalen;
 • een beschikbaarheid van 0,5 FTE (20 uur) en bij voorkeur van maandag tot en met vrijdag van 12:45 tot 17:00 uur.

Waar kom je te werken als Logistiek medewerker?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 80 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren spare parts voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning.

Wat bieden we je als Logistiek medewerker?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.

We zorgen voor een gedegen inwerktraject waarin je onze organisatie, maar ook onze machines goed leert kennen. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • 29 vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Merel Lankhaar via 06 8244 6460 of reageer direct via onderstaand formulier.

De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.