Onderhoudstechnicus Elektrotechniek/ Mechatronica

Jij verzorgt het onderhoud van de door ons geleverde machines bij onze klanten. Hierdoor zorg jij ervoor dat onze klanten zorgeloos kunnen blijven produceren. Ben je klantgericht en graag praktisch met techniek bezig? Dan is de functie van onderhoudstechnicus bij dé marktleider in bewerkingsmachines iets voor jou!

Wat ga je doen als onderhoudstechnicus?

Als onderhoudstechnicus leer je iedere dag wat bij.

Doordat het onderhoud van onze machines niet vanuit de schoolbanken aangeleerd kan worden, zorgen wij voor een gedegen inwerkperiode en opleidingsplan op maat. Op deze manier leer jij de ins en outs van onze machines en wordt je dus ook steeds meer allround inzetbaar op verschillende machines. Op locatie bij de klant verzorg jij het (preventief) onderhoud, reparaties en service aan de CNC- en standaardbewerkingsmachines. Vanuit onze planningsafdeling, waar je veelvuldig mee in contact staat, krijg je jouw werkplanning. De benodigde materialen liggen voor je klaar bij de klant of in het magazijn in Rosmalen. Eenmaal bij de klant, informeer je hem over de werkzaamheden, geeft advies over het onderhoud en het voorkomen van storingen en handelt het ook administratief netjes af. Waar nodig word je ondersteund door jouw collega-technici en onze fabrikanten.

Je werkt in deze functie zo veel mogelijk in jouw eigen regio, maar het kan incidenteel voorkomen dat je buiten jouw regio werkt of op onze vestiging in Rosmalen.

Wat vragen we van je als onderhoudstechnicus?

Als onderhoudstechnicus ben je voornamelijk zelfstandig aan het werk. Je vindt het leuk praktisch bezig te zijn en bent nieuwsgierig naar onze machines. Tijdens het onderhoud zou het voor kunnen komen dat je iets tegenkomt waar je zelf niet uitkomt. Je bent dan ook in staat grenzen te stellen en eventueel het werk over te dragen aan een collega. Van nature ben je empathisch, communicatief sterk en representatief. Het spreekt voor zich dat je veilig en nauwkeurig te werk gaat.

Verder vragen we:

  • een afgeronde mbo niveau 4 opleiding, in de richting van Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
  • ervaring vanuit een soortgelijke functie is een pré, maar ook schoolverlaters worden van harte uitgenodigd te solliciteren;
  • bereidheid om incidenteel onze buitenlandse fabrikanten te bezoeken; voor scholing van de machines;
  • communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal, Duits is een pré;
  • in bezit van rijbewijs B.

Waar kom je te werken als onderhoudstechnicus?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 80 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren spare parts voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning.

Wat bieden we je als onderhoudstechnicus?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.

We zorgen voor een gedegen inwerktraject waarin je onze organisatie, maar ook onze machines goed leert kennen. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast kun je denken aan:

  • 8% vakantiegeld
  • 29 vakantiedagen

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Merel Lankhaar via 06 8244 6460 of reageer direct via onderstaand formulier.

De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.