Productspecialist CNC, Rosmalen

Als Productspecialist ben jij de schakel tussen de klant, sales en leveranciers. Je hebt een adviserende rol die betrekking heeft op onder andere onze CNC-machines of kantenaanlijmmachines. Dit doe je voornamelijk bij de klant en fabrikant op locatie. Ben jij op zoek naar baan met veel diversiteit? Dan komen graag met jou in contact!

Wat ga je doen als Productspecialist?

In deze functie zoek je veel de samenwerking op met onze accountmanagers, de klant en onze buitenlandse fabrikanten.

In deze functie zoek je veel de samenwerking op met onze accountmanagers, de klant en onze buitenlandse fabrikanten. Deze functie is het best te omschrijven als technisch/commercieel, waarbij jij samen met de accountmanagers onze klanten (binnen de massief hout of timmerindustrie) adviseert over een aan te kopen CNC-machine(lijn). Als productspecialist weet jij wat onze machines technisch kunnen leveren. Dit doe je veelal op locatie bij de klant. Om jouw productkennis up-to-date te houden bezoek je regelmatig onze leveranciers/fabrikanten in het buitenland en neem je hen mee in de wensen vanuit de markt. Wanneer je minder ervaren bent zal je een traineeship volgen om de techniek, het bedrijf en de markt te leren kennen en jou klaar te stomen voor deze functie.

Tot je taken behoren verder:

  • beantwoorden van technische vragen;
  • maken quickscan t.a.v. klantvraag;
  • bezoeken van fabrikanten met klanten, op locatie in het buitenland.

Wat vragen we van je als Productspecialist?

Het is belangrijk goed te doorgronden wat de klant op technisch vlak nodig heeft. Je bent dan ook communicatief, analytisch sterk en kunt procesmatig denken. Als productspecialist vind je het leuk om in teamverband te werken, maar ben je ook zelfstandig sterk. Je bent bereid te reizen en vind het niet erg om veelvuldig op weg naar de klant of fabrikant te zijn.

Verder vragen we:

  • een afgeronde hbo-opleiding in een technische richting;
  • bij voorkeur ervaring vanuit een soortgelijke functie, maar ook zonder ervaring word je van harte uitgenodigd te solliciteren;
  • ervaring binnen de houtindustrie is een pré;
  • goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels, Duits is een pré;
  • een fulltime beschikbaarheid.

Waar kom je te werken als Productspecialist?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 80 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren spare parts voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning. Zo hebben wij ons eigen café voor onze vrijdagmiddagborrels en organiseren we regelmatig leuke events voor onze medewerkers en onze klanten.

Wat bieden we je als Productspecialist?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.

We zorgen voor een gedegen inwerktraject waarin je onze organisatie, maar ook onze machines goed leert kennen. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast kun je denken aan:

  • 8% vakantiegeld
  • 29 vakantiedagen

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Merel Lankhaar via 06 8244 6460 of reageer direct via onderstaand formulier.

De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.