Aan de slag als Projectleider binnen De Groot Bewerkingsmachines

Voel jij je thuis binnen een hecht & betrokken familiebedrijf? Ben jij verantwoordelijk, daadkrachtig en leid jij projecten tot een goed resultaat? We zijn op zoek naar een nieuwe Projectleider om ons huidige team nog sterker te maken!

Wat ga je doen als projectleider?

Als projectleider sta je elke dag voor een nieuwe uitdaging.

De werkzaamheden van een projectleider binnen De Groot kennen veel diversiteit. Onze accountmanagers adviseren de klant over onze technische kapitaalgoederen. Wanneer een klant een machine bij ons koopt, is het jouw taak het vervolgtraject te verzorgen. In deze functie ben je tijdens het gehele project betrokken, vanaf de verkoop tot aan het verzorgen van de instructies aan de klant, na oplevering van de machine. Je zult veelvuldig onderweg zijn om de klanten te bezoeken en met hen de randvoorwaarden van de aankoop te bekijken. Naast klantcontact, sta je ook veelvuldig in contact met interne afdelingen en schakel je met onze (internationale) leveranciers. Het is jouw missie om er voor te zorgen dat onze klant uiterst tevreden is met het gehele proces, het is namelijk voor de klant vaak een grote investering. We staan hier samen met de klant dan ook graag even bij stil en je maakt er dan ook een ‘feestje’ van voor de klant. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat de nieuwe machine goed verwelkomd wordt en nemen jullie de klant mee in de verandering. In deze functie word je begeleid door een zeer ervaren projectleider en maak je onderdeel uit van de afdeling Order & Planning.

Tot je taken behoren verder:
 • Monitoren met de afdeling Service & Support na aflevering van de machine;
 • Het zelfstandig of met een collega bezoeken van de klant;
 • Waarborgen van voortgang van het project;
 • Je verzorgt analyses op voorcalculatie en nacalculatie.

Wat vragen we van je als projectleider?

Als projectleider organiseer jij het project vanaf de verkoop aan de klant. Je hebt dan ook een sterk organisatorisch vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Doordat je ook bij de klant op locatie gaat zijn, heb je ook de bereidheid tot reizen binnen Nederland, daar waar onze klanten verspreid zitten door het land. Je weet op een helder en duidelijke manier met collega’s, de klant en fabrikanten te communiceren. Kwaliteit staat bij jou op 1 en je probeert dan ook te kunnen voldoen aan de verwachting van de klant. Bij de klant zie je commerciële kansen en deelt deze met jouw interne collega’s die hier opvolging aan kunnen geven.

Verder vragen we:

 • Een afgeronde mbo+/hbo opleiding en/of aantoonbare werkervaring, bij voorkeur in een (technisch) bedrijfskundige richting;
 • Minimaal 3 jaar ervaring vanuit een soortgelijke functie;
 • Ervaring binnen een technische branche is een must;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels, Duits is een pré;
 • Een fulltime beschikbaarheid.

Waar kom je te werken als projectleider?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 100 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren spare parts voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines. 

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning. Zo hebben wij ons eigen café voor onze vrijdagmiddagborrels en organiseren we regelmatig leuke events voor onze medewerkers en onze klanten.

Wat bieden we je als projectleider?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

Naast een zelfstandige en uitdagende functie binnen ons informele familiebedrijf, bieden wij jou als projectleider tal van mooie projecten waarover jij de regie gaat voeren.

Verder kun je verwachten:

 • Auto van de zaak;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • 8% vakantiegeld;
 • 29 vakantiedagen.

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je onze HRM-specialist Merel Lankhaar bellen of en Whatsapp sturen via 06 8244 6460 of reageer direct via onderstaand formulier.

De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.