Projectleider

Onze klant heeft net een nieuwe machine bij ons gekocht. Aan jou de taak het vanaf hier op te pakken en het project in goede banen te leiden. Samen zorgen wij dat we de klant optimaal kunnen bedienen. Ben jij organisatorisch sterk en heb jij affiniteit met techniek? Wij maken graag kennis met je!

Wat ga je doen als Projectleider?

Wanneer een klant een machine bij ons koopt, is het jouw taak het vervolgtraject te verzorgen.

De werkzaamheden van een projectleider binnen De Groot kennen veel diversiteit. Onze accountmanagers adviseren de klant over onze technische kapitaalgoederen. Wanneer een klant een machine bij ons koopt, is het jouw taak het vervolgtraject te verzorgen. In deze functie ben je tijdens het gehele project betrokken, vanaf de verkoop tot aan het verzorgen van de instructies aan de klant, na oplevering van de machine. Je zult veelvuldig onderweg zijn om de klanten te bezoeken en met hen de randvoorwaarden van de aankoop te bekijken. Naast klantcontact, zal je ook veelvuldig in contact staan met interne afdelingen en schakel je met onze (internationale) leveranciers. Het is jouw missie om er voor te zorgen dat onze klant uiterst tevreden is met het gehele proces, het is namelijk voor de klant vaak een grote investering. We staan hier samen met de klant dan ook graag even bij stil en je maakt er dan ook een ‘feestje’ van voor de klant. Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat de nieuwe machine goed verwelkomd wordt en nemen jullie de klant mee in de verandering. In deze functie word je begeleid door een zeer ervaren projectleider en maak je onderdeel uit van de afdeling Service & Support.

Tot je taken behoren verder:

 • Monitoren met de afdeling Service & Support na aflevering van de machine;
 • Het zelfstandig of met een collega bezoeken van de klant;
 • Waarborgen van voortgang van het project.

Wat vragen we van je als Projectleider?

Als projectleider organiseer jij het project vanaf de verkoop aan de klant. Je hebt dan ook een sterk organisatorisch vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel. Doordat je ook bij de klant op locatie zult zijn, heb je ook de bereidheid tot reizen binnen Nederland, daar waar onze klanten verspreid zitten door het land. Je weet op een helder en duidelijke manier met collega’s, de klant en fabrikanten te communiceren. Kwaliteit staat bij jou op 1 en probeert dan ook te kunnen voldoen aan de verwachting van de klant. Bij de klant zie je commerciële kansen en deelt deze met jouw interne collega’s die hier opvolging aan kunnen geven.

Verder vragen we:

 • Een afgeronde mbo/hbo opleiding, bij voorkeur in een (technisch) bedrijfskundige richting;
 • Minimaal 3 jaar ervaring vanuit een soortgelijke functie;
 • Ervaring binnen een technische branche is een must;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels, Duits is een pré;
 • Een fulltime beschikbaarheid.

Waar kom je te werken als projectleider?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 80 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren spare parts voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning. Zo hebben wij ons eigen café voor onze vrijdagmiddagborrels en organiseren we regelmatig leuke events voor onze medewerkers en onze klanten.

Wat bieden we je als Projectleider?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.

We zorgen voor een gedegen inwerktraject waarin je onze organisatie, maar ook onze machines goed leert kennen. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast kun je denken aan:

 • Auto van de zaak
 • Een telefoon en laptop van de zaak
 • Bonusstructuur
 • 8% vakantiegeld
 • 29 vakantiedagen

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Merel Lankhaar via 06 8244 6460 of reageer direct via onderstaand formulier.

De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.