Servicedesk Medewerker

Klantcontact, support en techniek. Dat zijn kernwoorden die jouw functie omschrijven. Vanuit jouw technisch inzicht en kennis ga jij de klant helpen. Ben jij klantgericht en heb jij een sterk probleemoplossend vermogen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Wat ga je doen als Servicedesk Medewerker?

Je gaat op afstand onze klanten helpen met technische problemen van de door ons geleverde bewerkingsmachines.

Je gaat op afstand onze klanten helpen met technische problemen van de door ons geleverde bewerkingsmachines. Het wordt dan ook jouw taak ervoor te zorgen dat de machine van de klant snel weer operationeel is. Dit doe je door op afstand, vanuit ons kantoor in Rosmalen, het probleem te analyseren en de juiste technische vragen te stellen. Mocht je op afstand er niet uitkomen, dan zorg jij er met de planners voor dat de klant geholpen wordt door een storingstechnicus en hij alsnog snel aan de slag kan.

Tot je taken behoren verder:

 • Inventariseren van de klantvraag en verzamelen benodigde informatie;
 • Met de klant op afstand meekijken in zijn machine en/of overnemen van de machine op afstand;
 • Complexere storingen bespreken met onze internationale fabrikanten;
 • Informatie verzamelen voor overdracht naar een technisch specialist op locatie;
 • Lezen en analyseren van elektrotechnische schema’s;
 • Bijblijven met de nieuwste technieken d.m.v. online scholingen en bezoeken van klanten.

Wat vragen we van je als Servicedesk Medewerker?

Je ziet technische problemen als uitdaging en bent klantgericht. Je hebt een sterke technische affiniteit en leert graag bij over de techniek in de machines. Wanneer we er als team op afstand niet uitkomen, ben je in staat de juiste informatie te verzamelen en over te dragen naar een collega in de buitendienst. Van nature ben je begripvol over het probleem van de klant.

Verder vragen we:

 • Een afgeronde mbo 4 opleiding, in de richting van Mechatronica, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek;
 • Ervaring vanuit een soortgelijke rol is een pré, maar ook starters of technici die werkzaam zijn in de buitendienst worden van harte uitgenodigd te solliciteren;
 • Kennis van hardware en CAD-pakketten is een pré;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels, Duits is een pré;
 • Minimale beschikbaarheid van 32 uur per week;
 • Dat je woonachtig bent in de omgeving van Rosmalen.

Waar kom je te werken als Servicedesk Medewerker?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 80 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren spare parts voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning.

Wat bieden we je als Servicedesk Medewerker?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.

We zorgen voor een gedegen inwerktraject waarin je onze organisatie, maar ook onze machines goed leert kennen. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast kun je denken aan:

 • 8% vakantiegeld
 • 29 vakantiedagen

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Merel Lankhaar via 06 8244 6460 of reageer direct via onderstaand formulier.
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.