In verband met onze jaarlijkse personeelsdag zijn wij op vrijdag 8 juli minder goed bereikbaar. Vanaf 15 uur zijn wij gesloten.

Servicetechnicus CNC machines

Jij vindt het leuk om te werken aan (complexe) CNC-bewerkingsmachines. Installatie, onderhoud of het oplossen van storingen, jij draait er je hand niet voor om. We kunnen jou zelfstandig op pad sturen en jij zorgt dat het goed komt. Jij bent dé CNC servicetechnicus van De Groot!
Wij zoeken in meerdere regio’s van Nederland servicetechnici:
 • Noord-Nederland (Regio Friesland, Drenthe, Groningen)
 • Randstad
 • Zuid-Nederland

CNC servicemonteur

Servicemonteur worden voor CNC houtbewerkingsmachines kun je niet op school leren. 

Als jij al ervaring hebt met CNC bewerkingsmachines, dan is dat mooi meegenomen. Heb je ervaring in een ander technisch vakgebied, dan is dat ook geen punt voor ons. We zorgen dat je binnen de kortste keren zelfstandig op pad kan. Jouw werkzaamheden gaan bestaan uit:

 • Installatie en inbedrijfstelling
 • Diagnose stellen bij storingen
 • Storingen oplossen

Welkom bij Team De Groot

Meer dan 30 servicetechnici zijn dagelijks op pad om te zorgen dat onze klanten zoveel mogelijk productie kunnen draaien. Het team bestaat uit een goede mix tussen nieuw talent en doorgewinterde monteurs. Een gezellig team waarbij iedereen altijd voor elkaar klaar staat.

We werken intensief samen met vooruitstrevende Europese topmerken. Bij nieuwe machines of productinnovaties zul je uitgebreide scholing ontvangen, zodat jouw kennis altijd up-to-date blijft. Naast trainingen van onze leveranciers geven we zelf ook regelmatig scholingen en bieden we onze collega’s ook de mogelijkheid om relevante opleidingen te volgen.

Werken in een Brabants bedrijf?

De Groot Bewerkingsmachines is gevestigd in Rosmalen en actief in heel Nederland. We werken met verschillende regio's, waar een vast team opereert. Dit team bestaat uit technici en accountmanagers en hier heb je dan ook het meeste contact mee. We verwachten dat je ongeveer één keer per maand ons kantoor in Rosmalen bezoekt, zodat je binding met de zaak houdt. 

Waar kom je te werken? 

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 80 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren spare parts voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning.

Wat bieden wij?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

En verder:
 • Een gezellige werkomgeving
 • Persoonlijke begeleiding op maat
 • 8% vakantiegeld
 • 29 vakantiedagen
 • Een goed salaris, afhankelijk van jouw ervaring
Wat verwachten we van jou?
 • Elektrotechnische ervaring
 • Buitendienst ervaring
 • MBO werk- en denkniveau
 • Fulltime beschikbaar
 • Rijbewijs B
Mooi meegenomen:
 • Ervaring met storings- en onderhoudswerkzaamheden
 • Kennis van CNC-machines

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Merel Lankhaar, onze HRM-specialist via 06 8244 6460 of reageer direct via onderstaand formulier.

De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.