Telefoniste servicedesk

Op onze servicedesk is het elke dag weer gezellig druk. Klanten bellen de hele dag door met allerlei verschillende verzoeken. Als telefoniste is het jouw taak om de klant zo snel en zo goed mogelijk te helpen en te zorgen dat zijn of haar boodschap bij de juiste collega terecht komt. Je bent vriendelijk, vrolijk en je weet met verschillende emoties om te gaan.

Wat ga je doen als telefoniste?

Als telefoniste ben je het eerste aanspreekpunt in onze organisatie voor diverse klanten.

Je vangt de eerstelijns telefoontjes op en verbindt deze door naar de juiste personen in de organisatie. Daarnaast ben je ook het eerste aanspreekpunt voor klanten die bellen naar onze Service Desk m.b.t. storingen aan machines. Je luistert goed naar de klant en vraagt goed door, zodat je helder hebt wat de storing inhoudt, welke prioriteit de storing heeft en je deze informatie in ons systeem kan zetten. Met deze gegevens gaat onze Service Desk de klant terugbellen en helpen. 

Wat vragen we van je als telefoniste?

Als telefoniste heb je goede communicatie vaardigheden, je bent klantvriendelijk en werkt nauwkeurig. Je bent iemand die stressbestendig is en je kunt het overzicht bewaren in een hectische omgeving.

Verder vragen we:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • ervaring als telefoniste (in een technische omgeving is een pré);
  • goede communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels, Duits is een pré;
  • dat je handig bent met werken met systemen op de computer;
  • een beschikbaarheid van 24 uur per week op de werkdagen: maandag, woensdag en donderdag;
  • dat je woonachtig bent in de regio Rosmalen.

Waar kom je te werken als telefoniste?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 100 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren onderdelen voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.|

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning. Zo hebben wij ons eigen café voor onze vrijdagmiddagborrels en organiseren we regelmatig leuke events voor onze medewerkers en onze klanten.

Wat bieden we je als telefoniste?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer. Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.

We zorgen voor een gedegen inwerktraject. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast kun je denken aan:

  • 8% vakantiegeld
  • 29 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband)

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Merel Lankhaar, onze HRM-specialist via 06 8244 6460 of reageer direct via onderstaand formulier.

De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.