Trainee CNC Instructeur, Rosmalen

Jouw missie is het vertrouwd maken van onze klanten met de door ons uitgeleverde CNC-bewerkingsmachines. Ben jij servicegericht, technisch goed onderlegd en wil jij doorgroeien naar een zelfstandige functie als CNC Instructeur? Wij maken graag kennis met jou!

Hoe ziet jouw functie eruit?

Wanneer onze technici de machine in bedrijf hebben gesteld, neem jij het van hen over. 

Als Trainee CNC Instructeur ben je medeverantwoordelijk voor de inbedrijfstelling van de door ons uitgeleverde CNC-machines en (uitgebreide) uitleg aan de klant. Wanneer onze technici de machine in bedrijf hebben gesteld, neem jij het van hen over. De instructies aan de klant worden zowel bij ons als op de locatie van de klant verzorgd. Onze klanten bevinden zich door heel Nederland heen. Naast het geven van scholing aan de klant los je ook storingen op. Je weet de oorzaak van de storing op te sporen, mocht deze te complex zijn zullen jouw collega’s op kantoor en in de buitendienst dit verder oppakken.

Je zult in de eerste maanden meelopen met onze ervaren CNC Instructeurs die jou wegwijs maken in jouw nieuwe functie en onze machines. Na verloop van tijd ga je zelfstandig de weg op om onze klanten te voorzien van instructies over de door hen aangekochte bewerkingsmachine.

Tot je taken behoren verder:

 • Borgen van de voortgang van de projecten op locatie bij de klant;
 • Schrijven van simpele macro’s;
 • Opstellen van eindrapportages bij afronding van een project.
 

Onze ideale kandidaat herkent zich in:

Je bent technisch sterk onderlegd en wil maar al te graag leren. Je vindt niet alleen de techniek leuk, maar haalt ook jouw werkplezier uit de communicatie met verschillende interne en externe partijen. Je bent communicatief sterk en communiceert dan ook goed en helder met de klant, jouw collega’s en samenwerkingspartners. Doordat de instructies zowel bij ons op kantoor als bij de klant op locatie worden verzorgd, vragen we hierin flexibiliteit van je. Reisbereidheid is dus een belangrijke factor voor deze functie. Vanuit jouw klant- en servicegerichtheid zorg jij ervoor dat onze klanten aan het einde van het traject tevreden zijn en aan de slag kunnen met hun nieuwe machines. In deze functie ben je voornamelijk zelfstandig op pad.

Verder vragen we:

 • Werk- en denkniveau op MBO niveau 4, bij voorkeur heb je een opleiding afgerond in de richting van Industriële Automatisering, Informatica, Elektrotechniek of Mechatronica;
 • Sterk in de omgang met computers, affiniteit met besturingssystemen en netwerken zien wij als pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
 • Ervaring met 3D tekenen en CAD tekenen is een pré.

Wie wij zijn:

Een hecht Brabants familiebedrijf. Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 90 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. Daarnaast leveren we ook onderdelen en service voor deze machines.

Wat ons kenmerkt:

 • 16.000m2 showroom
 • Klant- en servicegerichtheid op 1
 • Werken met de beste merken
 • Marktleider in Europa

Wat bieden we je als CNC Instructeur?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.

We zorgen voor een gedegen inwerktraject waarin je onze organisatie, maar ook onze machines goed leert kennen. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast kun je denken aan:

 • Een telefoon en laptop van de zaak
 • 8% vakantiegeld
 • 29 vakantiedagen

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten, neem dan gerust contact op met Sabine via 06-24849783. Gebruik onderstaand formulier om te solliciteren. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.