Met jou...

...minder stilstand.

Vacature Chauffeur/ Servicetechnicus

Beschik jij over rijbewijs C en heb jij ervaring met het laden en lossen van goederen? Heb je affiniteit met techniek en ben je bereid jezelf te ontwikkelen tot volwaardig servicetechnicus? Kom dan ons team versterken in een mooie, afwisselende rol binnen ons familiebedrijf.

Wij zoeken een flexibele en zelfstandige collega met passie voor techniek en transport. Bij voorkeur heb je een technische achtergrond (bijvoorbeeld vrachtwagenmonteur) en beschik je over rijbewijs C. Wij bieden de mogelijkheid om CE via ons te behalen.

Heb jij het juiste profiel, passie voor techniek en transport, hou je van diversiteit en herken je jezelf in bovenstaande informatie? Lees dan snel verder!

Chauffeurs werkzaamheden

Een vaste dag per week vervang je onze vaste chauffeur Hennie en pak jij de leveringen op. Met de eigen De Groot vrachtwagen (Scania V8 r520) met oplegger leveren wij de machines aan onze klanten door heel Nederland. Tevens pak je deze werkzaamheden op bij langere afwezigheid van Hennie bij bijvoorbeeld vakanties.

Servicetechnicus werkzaamheden

Na een interne opleiding verzorg jij een aantal dagen per week diverse servicewerkzaamheden van de door ons geleverde machines bij onze klanten of op onze werkplaats. Hierdoor zorg jij ervoor dat onze klanten zorgeloos kunnen blijven produceren. Tevens zal je als servicetechnicus op termijn bij de klanten onder andere inbedrijfstellingen, het (preventief) onderhoud, reparaties en service aan de CNC- en standaardbewerkingsmachines uitvoeren. Vanuit onze planningsafdeling, waar je veelvuldig mee in contact staat, krijg je jouw werkplanning. De benodigde materialen liggen voor je klaar bij de klant. Eenmaal bij de klant, informeer je hem over de werkzaamheden, geef je advies over het onderhoud en het voorkomen van storingen en handelt het ook administratief netjes af. Waar nodig word je ondersteund door je collega-technici en onze fabrikanten. Je werkt in deze functie zoveel mogelijk in jouw eigen regio, maar het kan ook voorkomen dat je buiten jouw regio werkt of op onze vestiging in Rosmalen.

Met jou...

...een betere leefomgeving.

Bij De Groot hebben we de ambitie om bij te dragen aan een mooiere wereld met de producten en diensten die wij leveren. Wanneer wij ons werk goed doen krijgt het bouwen met hout een flinke impuls en kunnen we kunststoffen op de juiste manier toepassen. En dat betekent meer goede woningen, minder CO2 en minder afhankelijk van gas. Jouw rol is zorgen dat onze klanten zo goed mogelijk geholpen worden bij een servicevraag. Zo kan onze klanten ongestoord produceren in de wetenschap dat er altijd een De Groot'er klaar staat. Met jou… een betere leefomgeving!

Wanneer zijn we een goede match?

Je vindt het leuk praktisch bezig te zijn en bent goed technisch onderlegd. Het spreekt voor zich dat je veilig, georganiseerd en nauwkeurig te werk gaat. Je bent klantgericht en beschikt over een groot doorzettingsvermogen.

Verder vragen we:

 • een afgeronde relevante technische opleiding;
 • in bezit van rijbewijs C of CE (en bereid rijbewijs CE te halen);
 • in bezit van TCVT-hijsbewijs (of bereid deze te halen);
 • ervaring vanuit een soortgelijke functie is een pré;
 • woonachtig binnen een straal van 25 km rondom Rosmalen;
 • communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal, Duits is een pré.

Ervaar wat de functie inhoudt!

Informeer naar de mogelijkheid om vrijblijvend een dag mee te lopen zodat je zelf kan ervaren wat deze functie precies inhoudt. Stuur een mailtje naar myrthe.ruijs@degroot.nl of bel/Whatsapp naar 0645060087.

Onze kernwaarden

 • Familie – Wij gedragen ons als één familie, voelen ons thuis en iedereen is gelijk.
 • Loyaal – Wij zijn trouw en voelen ons betrokken bij ons bedrijf en onze klanten.
 • Trots - Wij zijn trots op ons bedrijf en op de prestaties die we samen leveren.
 • Gedreven - Met ons enthousiaste team zetten we ons dagelijks in voor de klant en streven wij naar de hoogste kwaliteit. We halen het beste uit onszelf, werken met passie en zijn elke dag op zoek naar verbetering.

Wil je meer weten over ons familiebedrijf? Bekijk dan ook eens deze pagina Over De Groot.

Wat bieden we je als Servicetechnicus/
Chauffeur?

Bij De Groot Bewerkingsmachines vind je een werkgever die écht aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer. Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn. 

We zorgen voor een gedegen inwerktraject. Een goed salaris is voor ons vanzelfsprekend. Naast deze goede basis biedt werken bij De Groot nog meer voordelen:

 • Je krijgt 29 vakantiedagen op fulltimebasis;
 • Je krijgt een ruim inwerktraject;
 • Je krijgt een tablet en mobiele telefoon van de zaak;
 • Je werkt met moderne software en hardware;
 • Je krijgt een mooie VW Caddy van de zaak;
 • Je hebt een aantal keer per jaar een ontwikkelgesprek, waarin we jouw looppad bespreken en waarin aandacht is voor jouw werk/privé-balans;
 • Je volgt met regelmaat cursussen en trainingen om jouw kennis up to date te houden;
 • Je krijgt veel ruimte voor het inbrengen van eigen ideeën en initiatieven;
 • Je profiteert van een goede pensioenregeling.
 • Wij bieden volop doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Zullen we kennismaken?

Lijkt deze functie je wat? Of heb je nog vragen over de vacature? Neem contact op met Myrthe Ruijs, ze helpt je graag verder. 


Optie 1: Even bellen?

Je kunt Myrthe elke werkdag bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur via 0645060087.

Optie 2: Bericht

Je mag Myrthe 24 uur per dag een WhatsApp sturen op 0645060087 of mailen via myrthe.ruijs@degroot.nl.

Optie 3: Formulier

Geef jouw interesse door via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.