Stagelopen bij De Groot?

Wil jij stagelopen of afstuderen bij De Groot? Dat kan! Je kunt met verschillende mogelijke opleidingen terecht op bijvoorbeeld onze serviceafdeling, in ons magazijn of bij ons commerciële/marketingteam.

Een stage bij De Groot is heel uitdagend en we doen onze uiterste best om je zoveel mogelijk te leren.

Wat bieden wij je als stagiair?

Je mag bij De Groot Bewerkingsmachines een leuke, leerzame stage binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer verwachten. Je krijgt een vaste persoonlijke begeleider waar je regelmatig contact mee hebt en je ontvangt een passende stagevergoeding.

Waar kom je te werken als stagiair?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 80 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikaten. We leveren onderdelen voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.
Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning. Zo hebben wij ons eigen café voor onze vrijdagmiddagborrels en organiseren we regelmatig leuke events voor onze medewerkers en onze klanten.

Wil je kennismaken of wil je meer weten?

Heb je interesse voor een stage bij De Groot bewerkingsmachine? Neem dan contact op met onze HR Business Partner, Merel Lankhaar via m.lankhaar@degroot.nl of 06 8244 6460. Vermeld altijd even welke afdeling je het meest aanspreekt en welke opleiding je momenteel volgt.