Met jou...

...meer tevreden klanten.

Teamleider Planning

Wil jij onderdeel worden van een mooi en succesvol familiebedrijf? Draag jij graag de verantwoordelijkheid voor het waarborgen van soepele planningen voor onze serviceafdeling? Reageer dan snel!

Wat ga je doen als Teamleider Planning?

Binnen het Planning team ben je de eindverantwoordelijke, waarbij je een team van 3 technische planners aanstuurt. Als team ben je verantwoordelijk voor het maken van een goede planning voor onze service buitendienst, bestaande uit een team van meer dan 40 gemotiveerde medewerkers. Deze verzorgen onder andere de installatie van machines, het onderhoud, het verhelpen van storingen en het geven van scholing. 

Doordat wij landelijk service verlenen aan machines, zijn de buitendienstcollega's verspreid over Nederland. Aan jouw team de taak om de dagelijkse planning voor hen te maken, waarbij je direct communiceert met de klant. Daarbij heb je veelvuldig contact met technici en diverse afdelingen binnen ons bedrijf, maar ook met fabrikanten. De informatie verwerk je in ons ERP-systeem waarbij je een goede opvolging en afwikkeling van klantopdrachten bewaakt. 

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het professionaliseren en naar een hoger niveau brengen van de afdeling Planning. In deze functie maak je onderdeel uit van de afdeling Service waarbij je direct onder Henk, de Manager Service, valt.

Met jou...

...een betere leefomgeving.

Bij De Groot hebben we de ambitie om bij te dragen aan een mooiere wereld met de producten en diensten die wij leveren. Wanneer wij ons werk goed doen krijgt het bouwen met hout een flinke impuls en kunnen we kunststoffen op de juiste manier toepassen. En dat betekent meer goede woningen, minder CO2 en minder afhankelijk van gas. Jouw rol is zorgen dat de klant kan produceren. Of dat nu is door een nieuwe machine te installeren of een storing razendsnel en duurzaam op te lossen. Onze klant moet kunnen vertrouwen op technici zoals jij. Vriendelijk, behulpzaam en gedreven. Met jou… een betere leefomgeving!

Ervaar wat de functie inhoudt!

Informeer naar de mogelijkheid om vrijblijvend een dag mee te lopen zodat je zelf kan ervaren wat deze functie precies inhoudt. Stuur een mailtje naar myrthe.ruijs@degroot.nl of bel/Whatsapp naar 0645060087.

Onze kernwaarden

 • Familie – Wij gedragen ons als één familie, voelen ons thuis en iedereen is gelijk.
 • Loyaal – Wij zijn trouw en voelen ons betrokken bij ons bedrijf en onze klanten.
 • Trots - Wij zijn trots op ons bedrijf en op de prestaties die we samen leveren.
 • Gedreven - Met ons enthousiaste team zetten we ons dagelijks in voor de klant en streven wij naar de hoogste kwaliteit. We halen het beste uit onszelf, werken met passie en zijn elke dag op zoek naar verbetering.

Wil je meer weten over ons familiebedrijf? Bekijk dan ook eens deze pagina Over De Groot.

Wat vragen we van je als Teamleider Planning?

Als Teamleider Planning ben je verantwoordelijk voor een team van 3 technisch planners waar je zelf onderdeel van bent en in meewerkt. Als team maak je zowel lange- als korte termijn planningen; deze planning is dynamisch door ad hoc situaties zoals machinestilstand bij klanten. Je bent in staat snel te schakelen en weet onze klant zo goed mogelijk te helpen. Hierbij bewaar je overzicht, stel je de juiste prioriteiten en ben je besluitvaardig. Daarnaast communiceer je makkelijk met interne afdelingen en externe partijen. Je weet het team te motiveren om elke dag het beste resultaat voor de klant te behalen.

Verder vragen we:

 • ervaring vanuit een soortgelijke functie;
 • hbo werk- en denkniveau;
 • klant- en servicegerichtheid;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • fulltime beschikbaarheid;
 • affiniteit met techniek is een pré.

Wat bieden wij je als Teamleider Planning?

Bij De Groot Bewerkingsmachines vind je een werkgever die écht aandacht heeft voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

De basis van werken bij De Groot is uitstekend voor elkaar. Je krijgt een goed salaris, vakantiegeld en er is veel ruimte voor informeel contact tijdens borrels, feestjes en ook gewoon op werkvloer.

Naast deze goede basis biedt werken bij De Groot nog veel meer voordelen:

 • 29 vakantiedagen;
 • een ruim inwerktraject;
 • een mobiele telefoon van de zaak;
 • werken met moderne software, hardware en gereedschap;
 • een aantal keer per jaar een ontwikkelgesprek, waarin we jouw looppad bespreken en waarin aandacht is voor jouw werk/privé-balans;
 • met regelmaat volgen van cursussen en trainingen om jouw kennis up to date te houden;
 • veel ruimte voor het inbrengen van eigen ideeën en initiatieven;
 • een goede pensioenregeling;
 • volop doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. 

Zullen we kennismaken?

Lijkt deze functie je wat? Of heb je nog vragen over de vacature? Neem contact op met Myrthe Ruijs, ze helpt je graag verder. 


Optie 1: Even bellen?

Je kunt Myrthe elke werkdag bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur via 0645060087.

Optie 2: Bericht

Je mag Myrthe 24 uur per dag een WhatsApp sturen op 0645060087 of mailen via myrthe.ruijs@degroot.nl.

Optie 3: Formulier

Geef jouw interesse door via onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.