Accountmanager Kunststof

Kom met ons het marktaandeel in de kunststof bewerkingsmarkt vergroten! Wij zoeken een Accountmanager die elk bedrijf in de kunststof en composiet markt enthousiast kan maken over onze machines. 

Wat ga je doen als accountmanager?

Het grootste gedeelte van je tijd ben je bezig met het bezoeken van potentiële afnemers.

Als accountmanager van onze divisie bewerkingsmachines composiet/kunststof verdiep je jezelf in onze potentiële en bestaande afnemers. Je zoekt ze op en toont interesse in hun werkzaamheden en behoeften. Je weet hierbij de perfecte machine te vinden in ons ruime aanbod. Geen dag is dus hetzelfde. Ook nodig je klanten uit voor demonstraties in onze showroom in Rosmalen. Het is jouw ambitie om, net als in de houtverwerkende machines, binnen de composiet/kunststof markt een top positie in de markt te realiseren!

Tot je taken behoren verder:

 • In kaart brengen van potentiële afnemers;
 • Bezoeken van potentiële afnemers door heel Nederland om behoeften op het vlak van bewerkingsmachines in kaart te brengen;
 • Inspelen op klantbehoeften met het huidige product portfolio, voornamelijk van Biesse;
 • Uitbrengen van offertes, onderhandelingen en stroomlijnen van processen met interne stakeholders;
 • Signaleren van trends en ontwikkelingen in de markt van composiet/kunststof.

Wat vragen we van je als accountmanager?

Je bent communicatief sterk en werkt resultaatgericht. Met jouw commerciële inslag en energie weet jij elke uitdaging tot een succes te maken. We zoeken een echte teamspeler die niet alleen met nieuwe klanten, maar ook met de interne organisatie de verbinding weet te maken. Daarnaast toon je initiatief en geef je niet snel op.

Verder vragen we:
 • Bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding in een technische richting of aantoonbare ervaring binnen de kunststofmarkt;
 • Materiaalkennis van de composiet/kunststof is een pré;
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Bereidheid om veel onderweg te zijn en door heel Nederland te reizen;
 • Een fulltime beschikbaarheid.

Waar kom je te werken als accountmanager?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 80 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren spare parts voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning.

Wat bieden we je als accountmanager?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. Zo staat de vrijdagmiddagborrel in ons eigen De Groot Café vast in onze agenda. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.

We zorgen voor een gedegen inwerktraject waarin je onze organisatie, maar ook onze machines goed leert kennen. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast kun je denken aan:

 • Auto van de zaak;
 • Een telefoon en laptop van de zaak;
 • 8% vakantiegeld;
 • 29 vakantiedagen.

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Merel Lankhaar, onze HRM-specialist via 06 8244 6460 of reageer direct via onderstaand formulier.

De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.