Huismeester/allround medewerker

Je zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling van het complex en voert dagelijkse controles door het pand en signaleert defecten. Kleine reparaties, hand- en spandiensten en het uitvoeren van onderhoud op het terrein zijn jouw taken. 

Jouw taken

Als een klus moet worden gedaan door een externe partij dan neem je contact met hen op en organiseer je dit. Jij bent verantwoordelijk voor het gebouwenbeheer, de groenvoorziening van ons buitenterrein en orde en netheid in onze vernieuwde showroom. Daarnaast kan je zelf kijken wat je leuk vindt, er zijn namelijk veel dingen mogelijk binnen onze organisatie!

Tot je taken behoren verder:

  • de werkplaats assisteren bij technische werkzaamheden;
  • machine gereedmaken en alle materialen klaarleggen als er een demo staat gepland in de showroom. Daarnaast beheer je de vooraard materialen voor de demo’s.

Wat vragen we van je als Huismeester/allround medewerker?

Als huismeester verricht je allerlei hand- en spandiensten en reparaties, daarom ben je een echte ‘alleskunner’ en handig met het repareren van allerlei zaken. Je bent klantvriendelijk en hebt een behulpzame houding. Daarnaast kan je zelfstandig werken en neem je initiatief en verantwoordelijkheid.

Verder vragen we:

  • MBO werk- en denkniveau;
  • een fulltime beschikbaarheid;
  • dat je woonachtig bent in de regio Rosmalen.

Waar kom je te werken als Huismeester/allround medewerker?

Sinds 1978 zijn wij dé expert op het gebied van bewerkingsmachines voor hout en kunststof. Met ruim 100 medewerkers leveren wij zowel nieuwe als gebruikte bewerkingsmachines van de beste fabrikanten. We leveren spare parts voor deze machines en verzorgen ook service op de door ons geleverde machines.

Werken bij De Groot Bewerkingsmachines, een hecht Brabants familiebedrijf, voelt als thuiskomen. Wij zetten de klant en onze medewerkers centraal. Onze organisatie kenmerkt zich enerzijds door de betrokkenheid van onze medewerkers, waar we met zijn allen werken aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Anderzijds kenmerken wij ons door onze sterke technische kennis en onze platte organisatiestructuur, waardoor wij snel kunnen schakelen. Door onze expertise, service- en klantgerichtheid kunnen wij maximaal inspelen op de behoefte van de klant, waarbij wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ondernemen en hard werken doen we graag, maar geloven in welverdiende ontspanning. Zo hebben wij ons eigen café voor onze vrijdagmiddagborrels en organiseren we regelmatig leuke events voor onze medewerkers en onze klanten.

Wat bieden we je als Huismeester/allround medewerker?

Allereerst een leuke, uitdagende baan binnen een gedreven en betrokken organisatie met een informele sfeer.

Naast dat we hard werken vinden we het ook belangrijk dat we gezamenlijk ontspannen. We geven graag de ruimte voor initiatieven en vrijheid en vinden het belangrijk betrokken te zijn.

We zorgen voor een gedegen inwerktraject. Een marktconform salaris is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast kun je denken aan:

  • 8% vakantiegeld
  • 29 vakantiedagen

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Merel Lankaar, via 06 8244 6460 of reageer direct via onderstaand formulier.

De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc
De volgende bestandsformaten worden geaccepteerd:jpg, jpeg, png, webp, gif, svg, bmp, tiff, tif, eps, webm, mkv, flv, ogv, ogg, mov, mp4, avi, wmv, pdf, aac, mp3, wav, flac, oga, wma, txt, doc, ico, zip, rar, psd, docx, doc

Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.