Biesse & De Groot Bewerkingsmachines

Innovatie, kwaliteit en een prachtig design, dat kun je verwachten van de machines van Biesse. De Groot Bewerkingsmachines is exclusief dealer van dit prachtige merk in Nederland voor zowel de Hout & Plaat bewerker als de Kunststof bewerker.

Naast nieuwe en gebruikte Biesse machines, leveren wij ook onderdelen, trainingen, support en onderhoud.

Biesse CNC machines

De CNC-machines van Biesse staan bekend om de onderhoudsvriendelijke bouw en de gebruiksvriendelijke, innovatieve software. We onderscheiden een aantal verschillende CNC-lijnen:

Biesse kantenaanlijmmachines

Biesse kent een lange historie in de industriële kantaanlijmmachines. Vanuit deze ervaring zijn ze tevens kleinere kantaanlijmmachines gaan maken om zo ook de kleinere interieurbouwer te kunnen bedienen. Biesse biedt drie lijnen kantaanlijmmachines:

  • Biesse Akron (voor midden- en kleinbedrijf)
  • Biesse Jade (voor middelgrote tot grote interieurbouwers)
  • Biesse Stream (voor industriële gebruikers)

Bekijk machines

Biesse opdeelzagen

Selco is de naam van de lijn opdeelzagen van Biesse. Dankzij het gepatenteerde Twin Pusher systeem kunnen panelen razendsnel opgedeeld worden en daarmee kun je gemakkelijk jouw productie verhogen. De Biesse Selco opdeelzagen zijn te koppelen met de handling- en labelingsystemen van Biesse, waardoor de machine goed gebruikt kan worden in de geautomatiseerde werkplaats.

Bekijk machines

Biesse schuurmachines

Breedbandschuurmachines komen uit de Biesse Viet fabriek in Italië. Het doordachte ontwerp van de machines zorgt voor uitstekende, constante schuurresultaten. De schuurmachines zijn beschikbaar voor zowel hout, plaat als kunststof toepassingen.

Bekijk machines

Biesse Corpuspersen

Voor het opsluiten van kasten in de interieurbouw is de Biesse Comil Cosmo corpuspers een uitstekende keuze. De elektrische machine sluit automatisch en blijft gesloten gedurende de ingestelde tijd.

Bekijk machine

Biesse thermovormers

De thermovormmachine is door Biesse opnieuw uitgevonden. Met de Biesse Terma gaan ze terug naar de basis, door zoveel mogelijk mechanische onderdelen te gebruiken. Hiermee is de machine gemakkelijk in onderhoud en zeer betrouwbaar. De afmeting van de tafel is automatisch aan te passen, waardoor je flexibel bent in wat je kunt produceren.

Bekijk machines

Biesse handlingsystemen

Biesse biedt naast bewerkingsmachines ook een complete lijn handlingsystemen en robots. Laden en lossen van CNC-machines, opdeelzagen, schuurmachines en kantaanlijmmachines kan daarmee voortaan door machines worden gedaan, waardoor jouw personeel hun handen vrij heeft voor echt vakwerk.

Bekijk machines

Ontdek Biesse in onze showroom

In onze showroom in Rosmalen vind je veel Biesse machines aangesloten en klaar voor een demonstratie. Een unieke kans om te ontdekken of een Biesse goed bij jou past.

We hebben meerdere productspecialisten die het productgamma van Biesse van binnen en van buiten kennen. Ze staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en om je een interactieve demonstratie te geven. Maak dus nu een afspraak door te bellen met 073 547 1300. Uiteraard is het ook mogelijk dat we eerst bij jou langskomen om jouw huidige situatie en producten te bekijken.