16.000 m2 bewerkingsmachines

De ultieme machinebelevenis

Bij De Groot Bewerkingsmachines staat de deur voor jou open. Onze showroom is uniek in de Benelux en staat vol met machines van topmerken als AltendorfWeinigBiesseHofmann en Casadei. Bekijk en probeer nieuwe of gebruikte bewerkingsmachines, vind de perfecte handgereedschappen of ontvang een uitgebreide demo. We geven je op deze pagina graag een indruk van de mogelijkheden en we hopen je snel te zien in Rosmalen!

Adres: Vinkenveld 3, Rosmalen   Mail: aanvragen@degroot.nl    Tel: 073 547 1300

Afspraakformulier

Je mag altijd spontaan op bezoek komen in onze showroom, maar je bezoek vooraf aankondigen is ook mogelijk. Je weet zo 100% zeker dat de juiste collega ingepland is. Een afspraak maken kan telefonisch via 073 547 1300 of via onderstaand formulier.

Nieuwe machines

Van lintzaag tot CNC-machine en van formaatzaag tot opdeelzaag. Met meer dan 300 nieuwe bewerkingsmachines voor massief hout, plaatmateriaal, kunststof en composiet opgesteld (en een groot deel ook aangesloten!) heb je meer dan voldoende te zien, horen en voelen. Ons adviesteam staat klaar om met jou de juiste oplossing te vinden.

Naar nieuwe machines

Gebruikte machines

6.000 m2 van onze showroom is gereserveerd voor gebruikte bewerkingsmachines. Je vindt hier een dagelijks wisselend aanbod van minimaal 100 gebruikte machines. Bewerkingsmachines van alle leeftijden en in alle prijsklassen. Bekijk het aanbod alvast op de website en kom langs om de machine in het echt te bekijken en zo mogelijk direct mee te nemen.

Naar gebruikte machines

Festool en Mafell handgereedschap

Naast bewerkingsmachines voor in de werkplaats hebben we bij De Groot ook machines voor onderweg. Je vind bij ons de topmerken Mafell en Festool in ons handgereedschappen democenter. De machines mag je vrijblijvend uitproberen en als het bevalt, kun je de machine direct meenemen!

Naar handgereedschap

Democenter

Uniek in onze showroom is dat wij veel machines aangesloten hebben op stroom, lucht en afzuiging. Hierdoor is het mogelijk om onze machines live in actie te zien. Je kunt zelfs het materiaal dat jij wilt gaan bewerken meenemen, zodat je dit op onze machines kan testen. Als je aangeeft wanneer je langs wilt komen zorgen wij dat de machine opgestart en opgewarmd is op het moment dat jij binnenloopt.

Plan je bezoek

De Groot plein

Dat je in Brabant bent merk je pas echt op ons De Groot plein. Hier kunnen we in een fijne omgeving jouw wensen en eisen voor je machines rustig doorspreken. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of misschien wel een lekkere lunch.