Altendorf & De Groot Bewerkingsmachines

Al meer dan 115 jaar worden door de firma Altendorf uit Duitsland topkwaliteit formaatzagen gemaakt. Sterker nog, Wilhelm Altendorf heeft in 1906 de formaatzaag uitgevonden. Innovatie na innovatie zorgt ervoor dat ze tot op de dag van vandaag marktleider zijn. De Groot is exclusief dealer van Altendorf in Nederland.

De Altendorf F25 formaatzaag

De Altendorf F25 is een basis formaatzaag van Altendorf waar de belangrijkste functies op zitten. Dit is een perfecte formaatzaag voor startende bedrijven en bedrijven die de formaatzaag incidenteel gebruiken, maar wel veel waarde hechten aan kwaliteit.

Naast de basisuitvoering is er ook de mogelijkheid om de machine uit te breiden met verschillende opties. Deze opties zorgen ervoor dat er elk bedrijf de ideale machine samen kan stellen.

Bekijk de Altendorf F25 


De Altendorf F45 formaatzaag serie

Met de Altendorf F45 serie heeft Altendorf een nieuw concept van formaatzagen geïntroduceerd. Je kiest voor een basisuitvoering F45 met drie verschillende soorten besturingssystemen.

Vervolgens stel je de formaatzaag modulair samen door een keuze uit één van de vele opties, zoals bijvoorbeeld een aan-/uitschakelaar op de rolwagen en een tweezijdig zwenkende zaagaggregaat.

Bekijk de Altendorf F45


De Altendorf Hand Guard formaatzaag

De Hand Guard formaatzaag machines van Altendorf overtreffen alle waarden en verwachtingen op het gebied van veiligheid, torsiestijfheid en lage trillingen. De Altendorf Hand Guard beschikt over een optisch detectiesysteem dat mens, machine en materiaal beschermt. 

De Hand Guard is beschikbaar in twee verschillende modellen. Vanuit dit model is de Hand Guard naar wens samen te stellen uit meerdere opties. 

Bekijk de Hand Guard


Ontdek Altendorf in onze showroom

In onze showroom in Rosmalen vind je diverse modellen Altendorf formaatzagen opgesteld en aangesloten. Van de F25 tot de Hand Guard en alles daartussenin.

Naast nieuwe Altendorf formaatzagen hebben wij meestal ook enkele gebruikte modellen in Rosmalen staan. Je kunt altijd langskomen tijdens onze openingstijden, maar als je jouw bezoek even aankondigt houden we rekening met je komst en reserveren we tijd voor je. Je kunt ons bereiken via 073 547 1300.

Een kijkje in de fabriek van Altendorf

Ontdek waar jouw nieuwe Altendorf gemaakt wordt. Bekijk hieronder een video en enkele foto's van de Altendorf fabriek in Minden.