Geautomatiseerde productie

Een groot aantal van onze machines kunnen gebruikt worden in een geheel of gedeeltelijk geautomatiseerde productieomgeving. Door middel van automatische handlingsystemen en robottechnologie kunnen we repeterende taken in jouw werkplaats door machines uit laten voeren. Hiermee kan de productie en kwaliteit verder verhoogd worden.

Automatische handlingsystemen

Binnen het aanbod van onze leveranciers hebben we veel keuze in handlingsystemen. Zo valt te denken aan:

Naast onze eigen oplossingen, werken we ook regelmatig samen met externe leveranciers voor bijvoorbeeld de software of transportsystemen.

Afdeling automatisering

Onze automatiseringsafdeling is dagelijks bezig met het implementeren en optimaliseren van automatiseringsoplossingen. Naast het verzorgen van de communicatie tussen de diverse machines kunnen ze ook de data van de machines inzichtelijk maken in ERP-pakketten.

Slimme werkplaats

Veel van onze automatiseringsoplossingen worden geleverd met apps, zodat de status en productiviteit altijd en overal gemonitord kan worden. De informatie kan ook gekoppeld met externe systemen, zodat de informatie gebruikt kan worden om projecten te plannen of de voortgang van projecten inzichtelijk te maken voor klanten.

Lees meer over de slimme werkplaats

Nadenken over automatiseren?

We denken graag met je mee over de automatisering van jouw werkplaats. Nodig ons uit voor een vrijblijvende kennismaking waarin we jouw wensen kunnen bespreken. Wij zijn bereikbaar via 073 547 1300.