CNC-Bewerken

Computer Numerical Control, oftewel CNC, betreft de computergestuurde regeling van bewerkingsmachines. Bij De Groot vindt u een breed aanbod CNC bewerkingsmachines, zowel nieuw als gebruikt. U kunt bij ons terecht voor bovenfrezen, boormachines, bewerkingscentra, bewerkingsstations, opdeelzagen, inkroosmachines en elementenlijnen (prefab). We hechten veel waarde aan een goede kwaliteit machines en zijn onder andere leverancier van de toonaangevende fabricaten Biesse, Weinig, Buth en Masterwood. Gebruikte machines kunnen we van alle voorkomende merken leveren. Onze specialisten gaan graag met u in gesprek om te kijken wat De Groot voor u kan betekenen.

Onderdelen voor CNC- machines

Bent u opzoek naar onderdelen voor uw CNC- machine? Ook dan bent u bij De Groot aan het juiste adres. De Groot Bewerkingsmachines heeft machine onderdelen van meer dan 30 fabricaten (waaronder Altendorf, Weinig en Biesse) op voorraad. Niet alleen de slijtagedelen en verbruiksartikelen, maar ook handige hulpmiddelen zoals geleiders en hulpstukken. Bekijk het assortiment onderdelen voor CNC-machines.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Weinig UniPin 100

  Weinig UniPin 100 Nieuw

  Deuvel invoeg machine

  De Weinig UniPin 100 is een deuvel invoeg machine voor het efficiënt produceren van ramen.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Winline 16 Bewerkingscentrum

  Biesse Winline 16 Nieuw

  Bewerkingscentrum

  De Winline 16 van Biesse is een bewerkingscentrum voor het produceren van standaard en maatwerk frames voor deuren en ramen. De machine is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote ondernemingen die hun productiel...
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Selco WN2 Opdeelzaagmachine

  Biesse Selco WN2 Nieuw

  Opdeelzaagmachine

  Selco WN2 is een serie opdeelzaagmachines uit de Biesse fabriek met een zaaglengte van 3200 mm of 4500 mm.
  Meer informatie aanvragen
 • Conturex Greenline

  Weinig Conturex Green line Nieuw

  Veelzijdig cnc-gestuurd bewerkingscentrum

  De Weinig Conturex Green line heeft een maximale flexibiliteit voor werkstuklengtes tot 4.500 mm.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Rover M5 CNC-gestuurde freesmachine

  Biesse Rover M5 Nieuw

  CNC-gestuurde freesmachine

  De Biesse Rover M5 is speciaal ontworpen voor het produceren van afwijkende, unieke en grote objecten. Met de Biesse Rover M5 bewerkt u objecten met een hoogte van maar liefst 536 mm.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Rover J FT CNC Freesmachine

  Biesse Rover J FT Nieuw

  CNC freesmachine

  De Biesse Rover J FT is een cnc freesmachine met vlakke tafel. De machine kan worden ingezet voor verschillende soorten van bewerkingen, waaronder het nesten van deuren en meubels.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Rover K Smart

  Biesse Rover K Smart Nieuw

  CNC freesmachine

  De Biesse Rover K Smart is een CNC freesmachine geschikt voor het automatiseren van de productie van kleine tot middelgrote bedrijven.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Rover C Edge

  Biesse Rover C Edge Nieuw

  CNC-gestuurde freesmachine

  De Biesse Rover C Edge is een CNC-kantenlijmmachine. De Rover C Edge biedt gebruikers de mogelijkheid om producten te bewerken en te voorzien van kantband op één machine.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Skipper 100 cnc boormachine

  Biesse Skipper 100 Nieuw

  CNC-boormachine

  De Skipper 100 is een CNC boormachine voor het boren, frezen en groeven van panelen. De machine heeft twee identieke bewerkingsunits die vanaf de boven- en onderzijde tegelijkertijd kunnen werken.
  Meer informatie aanvragen
 • Biesse Skipper V31 cnc boormachine

  Biesse Skipper V31 Nieuw

  CNC-boormachine

  De Skipper V31 is een compacte verticale CNC machine voor het boren, frezen en groeven van panelen. Met de Skipper V31 boort u eenvoudig aan 5 zijden van een paneel.
  Meer informatie aanvragen
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Bel mij terug

Naast een ruim aanbod aan CNC bewerkingsmachines vindt u bij De Groot Bewerkingsmachines ook onderdelen voor CNC bewerkingsmachines. Ook kunt u ons inschakelen voor service aan uw CNC bewerkingsmachine.