Klantportaal

Het klantportaal is speciaal ontworpen om uw interactie met onze diensten te verbeteren en te vereenvoudigen. Inloggen is mogelijk via klant.degroot.nl en is op dit moment alleen nog voor specifieke klanten toegankelijk. Er wordt hard gewerkt om het voor iedereen beschikbaar te maken. 

Direct naar het klantportaal


Met het klantportaal heeft u gemakkelijk toegang tot belangrijke informatie, kunt u uw account beheren en snel ondersteuning krijgen. We willen u laten weten dat we elke dag hard werken om de functionaliteiten van het portaal te verbeteren. 

Om uw ervaring nog beter te maken, is er ook een speciale pagina gemaakt voor eerste gebruikers. Hier kunt u nuttige tips en informatie vinden om het meeste uit het klantportaal te halen. Daarnaast zijn wij geïnteresseerd in uw mening over ons klantportaal. Mocht u suggesties hebben of feedback die u wilt delen, dan is dit mogelijk via de feedbackpagina. 

Eerste gebruikers

Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor iedereen is er een speciale pagina in het klantportaal aangemaakt waar de eerste beginselen van het gebruik worden toegelicht. In vier behulpzame video's wordt u meegenomen van begin tot eind voor een vlotte start. 

Klik hiernaast op het scherm en bekijk een korte introductie van het klantportaal.

Cursus- en kennisportaal

Onderdeel van het klantportaal zijn het cursus- en kennisportaal. Wij geloven in het delen van kennis. Een cursus zorgt voor meer rendement in het gebruik van de machine, minder stilstand en minder afhankelijkheid bij het oplossen van een storing. Binnen het klantportaal wordt er gewerkt aan verschillende cursussen om het zo compleet mogelijk te maken voor iedereen. 

Bent u op zoek naar een cursus over software of juist voor het bedienen en onderhouden van een specifieke machine? Binnen het klantportaal zijn er verschillende mogelijkheden en wordt het cursusmateriaal digitaal aangeboden. Zelfs ná de cursus houdt u toegang tot het cursusmateriaal zodat u zelfstandig storingen kunt oplossen en precies weet hoe u dit doet.

Verschillende mogelijkheden

Binnen het klantportaal worden er verschillende cursussen aangeboden. De cursussen die worden aangeboden vinden plaats bij De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen en vinden plaats rondom onze hoofdmerken AltendorfBiesse en WEINIG. In de toekomst willen wij ook andere merken toevoegen aan het klantportaal. Een lunch op het De Groot Plein is inbegrepen en aan het eind van de cursus wordt aan de cursist, bij een positief toetsresultaat, een certificaat uitgereikt. 

Bij deelname aan één van de cursussen wordt er toegang verkregen tot het klantportaal en heeft u toegang tot al het cursusmateriaal. 

Kom in contact!

We denken graag met u mee over specifieke wensen. Sluit de beschikbare cursus niet helemaal aan op uw wensen of heeft u liever een instructeur op locatie? Dan kijken wij graag met u mee naar een geschikte oplossing. Stel uw vraag via klantportaal@degroot.nl en wij nemen spoedig contact met u op. 

Nieuw: bSolid basiscursus

In de afgelopen periode is er veel vooruitgang geboekt met het klantportaal. Er wordt steeds meer cursusmateriaal toegevoegd en inmiddels kunnen wij een bSolid basiscursus aanbieden in Rosmalen. 

Met deze basiscursus zijn werknemers beter uitgerust om potentiële storingen in de CNC-machine te herkennen en voorkomen. Bovendien kunnen ze door hun basiskennis en de toegang tot het klantportaal, met de oplossingen voor de meest voorkomende storingen, de storingen die optreden sneller diagnosticeren en oplossen. Dit minimaliseert de stilstand van de machine, verhoogt de operationele uptime en maximaliseert de productiviteit van het bedrijf. 

Klik hier voor meer informatie