Mafell en Festool dealer

Ervaar, bestel en onderhoud jouw handgereedschap bij De Groot

Ook voor jouw handgereedschap kun je terecht bij De Groot Bewerkingsmachines. Wij zijn dealer van de Duitse merken Festool en Mafell in Nederland. In Rosmalen vind je een democenter waar evenementen plaatsvinden waar de machines worden gedemonstreerd. Jouw machine bestel je gemakkelijk online in onze webshop. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor onderdelen, onderhoud, reparatie en garantie. 

Mafell 

Kies je voor een Mafell, dan kies je een machine voor het leven. Slimme doordachte ontwerpen, gecombineerd met een oerdegelijke bouw, dat is Mafell. Als je eenmaal één keer gewerkt hebt met Mafell, wil je nooit meer anders. Kom langs in het democenter of ontdek het aanbod online:

Mafell webshop

Festool

Festool is uiteraard al een gevestigde naam in Nederland en dat is niet voor niets! De slimme, duurzame machines zijn geliefd bij veel bouwers. Festool staat ook bekend om uitstekende en snelle service, een feit wat wij alleen kunnen onderschrijven. Op onze webshop bieden we enkele machines van Festool aan, in ons democenter vind je een nog veel breder aanbod.

Festool democenter

Kom langs in ons democenter

Je bent elke werkdag van harte welkom tussen half 9 en 17 uur en op zaterdag van half 9 tot 12 uur. Graag tot ziens in Rosmalen!

Vinkenveld 3, 5249 JN in Rosmalen