https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=652532&fmt=gif" />

Showroom

​Neem een kijkje in 16.000m2 showroom

Een bezoek aan De Groot is altijd de moeite waard. Nergens in Nederland en Vlaanderen vindt u zo'n grote showroom vol met machines van topmerken als Altendorf, Weinig, Biesse, Hofmann, Casadei en meer.

Of het gaat om een nieuwe of gebruikte bewerkingsmachine, standaard of cnc-gestuurd. De Groot biedt u een ruime keuze. Op zoek naar een bewerkingsmachine? Maak kennis met De Groot!

Een bezoek aan De Groot begint met een kopje koffie

Bij De Groot maken we graag persoonlijk kennis met u. We maken met veel plezier tijd voor u vrij. Vertel ons bij een kopje koffie over uw bedrijf, over de huidige stand van zaken binnen uw branche en vooral over uzelf en uw wensen voor de toekomst.

Laat u verrassen door ons aanbod nieuwe en gebruikte bewerkingsmachines

Na de koffie is het tijd om u over te geven aan de prachtige showroom die De Groot voor u heeft ontwikkeld. De machine waar uw oog op is gevallen, staat in de showroom met nieuwe machines voor u klaar, of in de showroom met gebruikte modellen. Samen bekijken we het complete aanbod en nemen we de mogelijkheden door voor uw investering en uw mogelijkheden.

Onderdelen en handgereedschappen

High tech oplossingen

De Groot maakt van uw bezoek een ervaring. Van een high tech geluidsysteem voor verstaanbare presentaties tot virtual reality waarmee u de nieuwe machine al ziet staan in uw werkplaats voordat deze geleverd is.

Conferentieruimte

De Groot in 1 minuut