Peanut plaatverbinders

De alleskunner in de interieurbouw verbindingen

Voor het maken van plaatverbindingen voor meubels en kasten biedt Intelligent Fixings een unieke en vooral innovatieve oplossing: de Peanut plaatverbinders. De Peanut biedt een uitstekend alternatief voor bijvoorbeeld deuvelen, Lamello verbinding (oa de Lamello Clamex) en vele andere verbindingssystemen.

De benodigde freesbewerkingen kunnen razendsnel uitgevoerd worden en ook het bevestigen is een fluitje van een cent. Ontdek hieronder alle Peanuts en handige bestanden zoals macro's en technische gegevensbladen.

Peanut 1 plaatverbinder

Met de Peanut 1 is het in 2018 allemaal begonnen. Het unieke en gepatenteerde design en materiaal zorgt ervoor dat de Peanut een ijzersterke verbinding maakt tussen elke plaat. Het grote voordeel van de Peanut 1 is dat deze op een 3 assige machine, met enkel verticale bewerkingen, te realiseren is. Hierdoor kun je veel sneller werken. Daarnaast is een mooi extra voordeel dat de Peanut veel minder kost dan traditionele verbindingen. De Peanut 1 is verkrijgbaar in 8 kleuren.

Peanut 2 plaatverbinder

Na de Peanut 1 volgde al vrij snel de Peanut 2 plaatverbinders. Hierin wordt hetzelfde principe toegepast, maar de Peanut 2 kan onzichtbaar bevestigd worden. De Peanut 2 schroef je vast in het materiaal, met een schroeflengte naar keuze. Wil je de Peanut ook eens proberen? We hebben een handige starterpack met daarin een aantal peanuts en de bijbehorende Peanut freesboor.

Download Macro's

Voor de meestvoorkomende CNC-merken zijn Macro's gratis beschikbaar gemaakt door Intelligent Fixings:

Staat jouw gewenste macro er niet bij? Neem contact met ons op, dan gaan wij proberen dit voor jou te regelen! Voor hulp bij het installeren van de Biesse macro's kun je contact met ons opnemen voor een voorstel op maat. Voor vragen of problemen met andere merken willen wij je verzoeken contact op te nemen met jouw eigen leverancier.

Download gegevensbladen 

Meer informatie over maten en draagkracht vind je in de technische gegevensbladen:

Hulp nodig of grote bestelling?

Heb je vragen over de Peanuts of wil je een offerte op maat voor grote bestellingen (vanaf 10.000 stuks)? Bel of mail ons dan!