Telefonische servicedesk

Bij de Servicedesk van De Groot zit altijd iemand klaar om je te woord te staan. Heb je een storing, hulp nodig of wil je een afspraak maken voor onderhoud? Bel ons met je vraag en wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk de hulp krijgt die je nodig hebt.

Hoe werkt onze servicedesk?

Onze servicedesk technici zijn goed opgeleide en ervaren technici. Om zo efficiënt mogelijk te werken, gebruiken wij een terugbelsysteem. Je kunt jouw probleem telefonisch aanmelden bij de telefoniste. Vervolgens kom je op de terugbellijst te staan en zodra een servicedesktechnicus, die jouw machine goed kent, beschikbaar is, wordt je teruggebeld. 

We proberen vervolgens het probleem op afstand op te lossen, zodat jij zo snel mogelijk weer verder kunt. Lukt dit niet, omdat een technicus op locatie nodig is, of omdat er een onderdeel moet worden besteld, dan zullen we dit ook direct in orde maken. 

Bel 073 547 1300 (optie 2)

Support via teamviewer

Wanneer het nodig is om op jouw computer mee te kijken, zullen wij dit doen via Teamviewer. Gebruik onderstaande links om Teamviewer te downloaden: