Oriëntatie-ochtend Kantenaanlijmen - 21 okt.

Oriëntatie-ochtend Kantenaanlijmen - 21 okt.

21 oktober 2021

Update 14-10: we hebben het maximaal aantal inschrijvingen bereikt. De aanmelding is daarom gesloten.

Kom 21 oktober langs en leer alles over Kantenaanlijmen.

Kantenaanlijmen, waarschijnlijk is het één van de moeilijkste en meest tijdrovende klussen in de interieurwerkplaats. Een kantenaanlijmmachine kan jou veel werk besparen. Maar net zoals er tientallen soorten kantenband zijn, zijn er ook tientallen soorten kantenaanlijmmachines. Op onze Oriëntatie-ochtend voor Kantenaanlijmmachines leer je alles over kantenaanlijmen en ontdek je wat voor jou de beste machine, lijmsoort en kantenband is.

Programma Oriëntatie-ochtend Kantenaanlijmen

  • 8.00 – 9.00 Ontbijt en welkom
  • 9.00 – 10.15 Demonstratie kantenaanlijmmachine
  • 10.15 – 10.45 Presentatie lijmsoorten en kantenbanden door Ostermann Nederland
  • 10.45 – 11.30 Demonstratie handmatig kantaanlijmen met Mafell en Festool

Demonstratie kantenaanlijmmachine

De kantenaanlijmmachine is technisch gezien de meest complexe machine in een werkplaats. Voor elk detail van de kant is een losse bewerkingsunit verkrijgbaar. Wat doet elke unit en welke heb je nodig voor jouw werkzaamheden? Tijdens de interactieve demonstratie gaan we de hele machine ontleden en laten wij je zien hoe je een geweldige kant maakt.

Presentatie lijmsoorten en kantenbanden

Ostermann Nederland komt tijdens de ochtend een uitgebreide presentatie geven over de verschillende lijmsoorten en kantenbanden. Wat kies je voor een badkamer of voor een keuken? Na deze presentatie weet je precies wat jij nodig hebt!

Handmatig kantaanlijmen

Ronde en schuine kanten plakken is een vak apart. Tijdens deze demonstraties van de Mafell en Festool handmatige kantaanlijmers leer je waar je op moet letten bij ingewikkelde kanten. Het voor- en nabehandelen van de kant komt ook aan bod en uiteraard is er veel ruimte voor vragen.