Machines

Houtbewerkingsmachines

De Groot Bewerkingsmachines heeft een ruim aanbod houtbewerkingsmachines. Stuk voor stuk van vooraanstaande merken met veel kennis en ervaring in hun vakgebied. Weet u niet goed welke machine u het beste in uw specifieke situatie kunt gebruiken? Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om samen met u naar de juiste oplossing te zoeken. Van advies tot levering en onderhoud aan uw houtbewerkingsmachines, we helpen u graag.

 

Zowel nieuwe als gebruikte houtbewerkingsmachines

U heeft bij ons de keuze uit zowel nieuwe als gebruikte houtbewerkingsmachines van allerlei topmerken. Onze revisiedienst loopt gebruikte houtbewerkingsmachines altijd nauwkeurig na om te kijken of ze goed functioneren en volledig technisch up-to-date zijn. Kiest u voor een tweedehands machine, dan kunt u er zeker van zijn dat u een goed product gekocht heeft. Onze revisiedienst komt indien gewenst ook naar uw fabriek om een houtbewerkingsmachine te keuren, reviseren of een storing te verhelpen. Zoekt u slechts een enkel onderdeel van een houtbewerkingsmachine? Grote kans dat u dit onderdeel in ons onderdelenmagazijn vindt!

Houtbewerkingsmachine online bestellen

Maak hierboven uw keuze uit ons aanbod houtbewerkingsmachines. U vindt hier onder andere speciale machines om te frezen, lijmen, persen of schaven, maar ook voor afzuiging, reiniging of speciale combinatiemachines. Diverse nieuwe standaard machines kunt u bij ons direct online bestellen. We zetten uw houtbewerkingsmachines dan voor u klaar of bezorgen deze op het door u gewenste adres. Neem voor de gebruikte houtbewerkingsmachines contact op met uw adviseur of de binnendienst verkoop. Bezoek ook eens onze showroom van ruim 16.000 vierkante meter en bekijk meer dan duizend machines van dichtbij!