Aan tafel bij de Conturex - juni 2024

Ontdek de toekomst van houtbewerking

Bij De Groot Bewerkingsmachines zijn we altijd op zoek naar manieren om klanten te inspireren en te informeren over de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van houtbewerking. Daarom nodigen we u graag uit voor ons exclusieve evenement: 'Aan tafel bij de Conturex'. Dit evenement dat plaatsvind op woensdag 5 en woensdag 12 juni biedt een unieke gelegenheid om kennis te maken met de baanbrekende Conturex-machines.

Praktische informatie

  • Data: 5 en 12 juni 2024
  • Locatie: De Groot Bewerkingsmachines, Vinkenveld 3 Rosmalen
  • Tijd: 11:00 - 13:30

Aanmelden

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Meld u vandaag nog aan door een mail te sturen naar aanvragen@degroot.nl. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en samen te toekomst van houtbewerking te verkennen!Wat kunt u verwachten?

Tijdens Aan tafel bij de Conturex krijgt u een uitgebreide demonstratie van het Conturex CNC-bewerkingscentrum, die bekend staat om zijn precisie, snelheid en veelzijdigheid. Onze experts laten u zien hoe deze machine uw productieproces kan optimaliseren en u kan helpen bij het realiseren van complexe projecten.

Programma

  • Ontvangst en welkom: we starten met een warm welkom en een kop koffie
  • Live demonstatie: bekijk de Conturex in actie en ontdek de vele mogelijkheden
  • Q&A sessie: stel al uw vragen aan onze specialisten
  • Lunch: geniet van een heerlijke lunch


Weinig Conturex van Greenline naar industrieel

De Conturex wordt geleverd in meerdere uitvoeringen. Voor elk soort timmerfabrikant is daarom een passende oplossing beschikbaar. Bekijk hieronder de modellen en klik snel door voor meer informatie.

Wat maakt de Weinig Conturex uniek?

Dat de Conturex het eerste CNC-gestuurde bewerkingscentrum voor kozijnen, ramen en deuren ter wereld was, is natuurlijk al een hele prestatie. Maar al meer dan 15 jaar de beste en meest gewilde machine in de markt blijven, dat is ongekend. Bekijk hier enkele van de vele redenen waarom elke timmerfabriek voor de Conturex moet kiezen.

Volledig gietijzeren frame

Het frame van de Conturex is zo robuust en rigide dat alle krachten van de machine perfect verdeeld worden. Het voordeel voor jou is dat je, zelfs op de hoogste snelheid, alsnog perfecte kwaliteit krijgt. En dat doet wonderen voor jouw productieaantallen.

Minimale bewerkingsmaten

In een Conturex kun je al delen bewerken van slechts 40 mm breed, 25 mm dik en 175 mm lang. Deze unieke eigenschap zorgt ervoor dat je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten gaan in jouw ontwerpen.

Weinig software

Tientallen programmeurs werken elke dag aan het optimaliseren en uitbreiden van de intelligentie achter de machines. De software die standaard meegeleverd wordt op de Conturex stelt jou in staat om data-gestuurd te werken. Koppel jouw ERP-pakket, tekenpakket en logistiek systeem en weet te allen tijde waar elk onderdeel is.

Dankzij de Weinig Appsuite heb je ook alle gegevens van jouw Conturex direct op je smartphone bij de hand. Bekijk de productiegegevens van vandaag en plan onderhoud aan jouw CNC-machine gemakkelijk in.

Centrale smering en industriële airco

Dankzij een centraal smeersysteem kun je onderhoud aan jouw Conturex gemakkelijk uitvoeren. Het systeem zorgt ervoor dat je machine altijd krijgt wat het nodig heeft. Beter onderhoud betekent minder stilstand en een hogere restwaarde.

Ook de industriële airco op de schakelkast draagt bij aan zorgeloos produceren met de Weinig Conturex.

Ontdek de Weinig Conturex

We vertellen je graag tijdens Aan tafel bij de Conturex meer over dit CNC-bewerkingscentrum en de unieke voordelen voor jouw bedrijf. Meld je aan voor dit evenement via 073 547 1300 of stuur een mail naar aanvragen@degroot.nl.