Vacatures bij De Groot

De Groot Bewerkingsmachines is al sinds 1978 een begrip in de Nederlandse bewerkingsindustrie. Een echt familiebedrijf waar het draait om onze vakmensen. Wij leveren een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken, hoofdzakelijk aan klanten in Nederland en België.

We geven advies, installeren en programmeren deze machines. We bieden maatwerk en onderhoud en we trainen en ondersteunen onze gebruikers voor vakkundig gebruik. Naast ons brede assortiment nieuwe machines, reviseren en verkopen we ook gebruikte machines. We zijn dus een echte specialist. En zo worden we ook gezien in de markt!

Onze collega's vertellen je graag waarom Werken bij De Groot zo leuk is:

Medewerker order & planning

40 uur per week

Ben jij op zoek naar een veelzijdige, dynamische functie in order en planning en heb jij zin om, samen met het team al onze projecten tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek! Heb je technische affiniteit of werkervaring? Dan is dat helemaal mooi meegenomen!

Bekijk vacature

Betaalde HBO-opleiding in techniek

O.b.v. 40 uur per week

Ben jij (bijna) klaar met jouw MBO-opleiding in de techniek en heb je de ambitie om een HBO-studie te gaan doen? Wellicht is ons werken/leren-traject dan wat voor je! Zo heb je geen studieschuld na je opleiding, kun je nu alvast gaan sparen voor jouw eigen woning en werkervaring opdoen in het bedrijfsleven.

Bekijk vacature

Servicetechnicus CNC-machines

O.b.v. 40 uur per week

Jij vindt het leuk om te werken aan (complexe) CNC-bewerkingsmachines. Installatie, onderhoud of het oplossen van storingen, jij draait er je hand niet voor om. We kunnen jou zelfstandig op pad sturen en jij zorgt dat het goed komt. Jij bent dé CNC servicetechnicus van De Groot!

Bekijk vacature

Accountmanager Kunststof Machines

O.b.v. 40 uur per week

Kom met ons het marktaandeel in de kunststof bewerkingsmarkt vergroten! Wij zoeken een Accountmanager die elk bedrijf in de kunststof en composiet markt enthousiast kan maken over onze machines. 

Bekijk vacature

Op zoek naar een stage- of afstudeerplek?
Je bent van harte welkom!

Accountmanager Noord-Holland

O.b.v. 40 uur per week

Vrijheid, klanten, techniek, adviseren, verkopen. Dat zijn kernwoorden die jouw ideale baan omschrijven. Jij weet hoe het reilt en zeilt in Noord-Holland, daar waar wij op zoek zijn naar een Account Manager. Bij ons ga je aan de slag met het verkopen van bewerkingsmachines voor de hout- en kunststofindustrie. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw salescarrière? Wij maken graag kennis met jou!

Bekijk vacature

Telefoniste

Vanaf 24 uur per week

Op onze servicedesk is het elke dag weer gezellig druk. Klanten bellen de hele dag door met allerlei verschillende verzoeken. Als telefoniste is het jouw taak om de klant zo snel en zo goed mogelijk te helpen en te zorgen dat zijn of haar boodschap bij de juiste collega terecht komt. Je bent vriendelijk, vrolijk en je weet met verschillende emoties om te gaan.

Bekijk vacature

Meewerkend voorman werkplaats

O.b.v. 40 uur per week

In de werkplaats van De Groot is er elke dag weer wat anders te beleven. Machines worden gereviseerd, werkzaamheden van de buitendienst worden voorbereid en dit alles doen we met een team enthousiaste starters en ervaren technici. Vind jij het leuk om de processen in de werkplaats aan te sturen en zelf ook mee te sleutelen? Dan is deze functie echt wat voor jou!

Bekijk vacature

Servicetechnicus - starter

O.b.v. 40 uur per week

Ben jij op zoek naar jouw eerste of tweede technische baan als servicemonteur voor bewerkingsmachines? Wil jij een baan waarin je veel afwisseling hebt, een goede begeleiding en ruime doorgroeimogelijkheden? Servicetechnicus bij De Groot is dan echt wat voor jou! 

Bekijk vacature

Hoe is het om te werken bij De Groot?
Lees hier ervaringen van onze collega's.

Servicedesk Medewerker

O.b.v. 32-40 uur per week

Je vindt het leuk om klanten op afstand te helpen technische vragen. Jouw uitdaging is de klant zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen en je kunt alle middelen inzetten die je daarvoor geboden worden. 

Bekijk vacature

Automation Trainee

O.b.v. 40 uur per week

De klant heeft net een nieuwe machine bij ons gekocht. Jouw collega’s hebben de machine net bij hem op locatie geplaatst. Nu ben jij aan de beurt. Jij zorgt ervoor dat de beloofde productieaantallen gehaald worden, of zelfs nog meer. De kick om een machine softwarematig te optimaliseren, dat is waar jij het voor doet. Ga jij met onze klanten in gesprek en speel jij met de juiste parameters, zodat zijn nieuwe machine optimaal draait? Wij maken graag kennis met je!

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Heb je momenteel geen vacature gevonden die goed bij jouw ervaring en interesse past? En wil je toch erg graag bij De Groot Bewerkingsmachines komen werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. We bewaren jouw CV dan een jaar en nemen contact met je op als er weer een passende vacature is. Of je verhaal is zo goed dat we je meteen uitnodigen voor een kennismaking. Jouw open sollicitatie kun je sturen naar onze HR Business Partner Merel Lankhaar: m.lankhaar@degroot.nl of neem telefonisch contact met Merel op via 06 8244 6460.