Vacatures bij De Groot

De Groot Bewerkingsmachines is al sinds 1978 een begrip in de Nederlandse bewerkingsindustrie. Een echt familiebedrijf waar het draait om onze vakmensen. Wij leveren een breed assortiment bewerkingsmachines van topmerken, hoofdzakelijk aan klanten in Nederland en België.

We geven advies, installeren en programmeren deze machines. We bieden maatwerk en onderhoud en we trainen en ondersteunen onze gebruikers voor vakkundig gebruik. Naast ons brede assortiment nieuwe machines, reviseren en verkopen we ook gebruikte machines. We zijn dus een echte specialist. En zo worden we ook gezien in de markt!

Onze collega's vertellen je graag waarom Werken bij De Groot zo leuk is:

Customer support technicus

Aankomend, trainee & ervaren

Voor onze customer support afdeling zijn we op zoek naar uitbreiding. We hebben daarom diverse functies beschikbaar. Voor technici en elke fase van hun carrière. Klik snel door en ontdek of ons servicecentrum jouw nieuwe werkplaats wordt! 

Bekijk vacatures

CNC Instructeur

O.b.v. 40 uur per week

Ben jij technisch onderlegd en schakel jij graag met diverse partijen? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je naast het geven van scholing en training ook medeverantwoordelijk bent voor de opstart van de door ons uitgeleverde CNC-machines?

Bekijk vacature

Servicetechnicus CNC-machines

O.b.v. 40 uur per week

Jij vindt het leuk om te werken aan (complexe) CNC-bewerkingsmachines. Installatie, onderhoud of het oplossen van storingen, jij draait er je hand niet voor om. We kunnen jou zelfstandig op pad sturen en jij zorgt dat het goed komt. Jij bent dé CNC servicetechnicus van De Groot!

Bekijk vacature

Op zoek naar een stage- of afstudeerplek?
Je bent van harte welkom!

Servicetechnicus - starter

O.b.v. 40 uur per week

Ben jij op zoek naar jouw eerste of tweede technische baan als servicemonteur voor bewerkingsmachines? Wil jij een baan waarin je veel afwisseling hebt, een goede begeleiding en ruime doorgroeimogelijkheden? Servicetechnicus bij De Groot is dan echt wat voor jou! 

Bekijk vacature

Manager ICT

O.b.v. 40 uur per week

In deze functie ga jij ICT en de processen binnen De Groot Bewerkingsmachines verder opzetten als vaste disciplines binnen het bedrijf. Samen met het Management Team ga je de ICT strategie voor de komende jaren bepalen om onze De Groot ambities in de markt waar te kunnen maken. 

Bekijk vacature

Betaalde HBO-opleiding in techniek

O.b.v. 40 uur per week

Ben jij (bijna) klaar met jouw MBO-opleiding in de techniek en heb je de ambitie om een HBO-studie te gaan doen? Wellicht is ons werken/leren-traject dan wat voor je! Zo heb je geen studieschuld na je opleiding, kun je nu alvast gaan sparen voor jouw eigen woning en werkervaring opdoen in het bedrijfsleven.

Bekijk vacature

Automation Trainee

O.b.v. 40 uur per week

De klant heeft net een nieuwe machine bij ons gekocht. Jouw collega’s hebben de machine net bij hem op locatie geplaatst. Nu ben jij aan de beurt. Jij zorgt ervoor dat de beloofde productieaantallen gehaald worden, of zelfs nog meer. De kick om een machine softwarematig te optimaliseren, dat is waar jij het voor doet. Ga jij met onze klanten in gesprek en speel jij met de juiste parameters, zodat zijn nieuwe machine optimaal draait? Wij maken graag kennis met je!

Bekijk vacature

Hoe is het om te werken bij De Groot?
Lees hier ervaringen van onze collega's.

Accountmanager Kunststof Machines

O.b.v. 40 uur per week

Kom met ons het marktaandeel in de kunststof bewerkingsmarkt vergroten! Wij zoeken een Accountmanager die elk bedrijf in de kunststof en composiet markt enthousiast kan maken over onze machines. 

Bekijk vacature

Projectleider

O.b.v. 40 uur per week

Voel jij je thuis binnen een hecht & betrokken familiebedrijf? Ben jij verantwoordelijk, daadkrachtig en leid jij projecten tot een goed resultaat? We zijn op zoek naar een nieuwe Projectleider om ons huidige team nog sterker te maken!

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Heb je momenteel geen vacature gevonden die goed bij jouw ervaring en interesse past? En wil je toch erg graag bij De Groot Bewerkingsmachines komen werken? Stuur ons dan een open sollicitatie. We bewaren jouw CV dan een jaar en nemen contact met je op als er weer een passende vacature is. Of je verhaal is zo goed dat we je meteen uitnodigen voor een kennismaking. Jouw open sollicitatie kun je sturen naar onze HR Business Partner Merel Lankhaar: m.lankhaar@degroot.nl of neem telefonisch contact met Merel op via 06 8244 6460.