Over De Groot Bewerkingsmachines

Je maakt het met De Groot

De Groot Bewerkingsmachines is expert op het gebied van bewerkingsmachines voor massief hout, plaatmateriaal, kunststoffen, composieten en schuimen. Je kunt bij ons terecht voor Europa's beste merken bewerkingsmachines, bijbehorende onderdelen en servicediensten. We streven naar een duurzame samenwerking en denken daarom graag mee hoe we het maximale uit jouw bewerkingsproces kunnen halen.

Werken bij De Groot

Bij De Groot hebben we de ambitie om bij te dragen aan een betere leefomgeving met de machines en diensten die wij leveren. Om onze ambitie te realiseren kunnen we altijd de hulp gebruiken van enthousiaste en gepassioneerde 'De Groot'ers'. Lijkt het jou leuk om te werken bij De Groot? Kijk snel of er een passende vacature is of stuur een open sollicitatie.

Bekijk vacatures

Een echt familiebedrijf

We zijn een echt familiebedrijf, in 1978 opgericht door Joop de Groot. Inmiddels heeft kleinzoon Martijn de leiding en ook vader Ruud, moeder Jolanda en zus Daphne zijn werkzaam binnen het bedrijf. Samen met meer dan 100 De Groot'ers zijn we altijd bezig met het productieproces van onze klanten.

Wanneer je kiest voor De Groot Bewerkingsmachines, kies je voor een combinatie van kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Ons team heeft aandacht voor jouw rendement en haalt samen met jou meer uit jouw bewerkingsprocessen. Voorafgaand aan elke oplossing die we adviseren, proberen we boven tafel te krijgen waar het echt om gaat. We stellen jou als klant centraal en nemen verantwoordelijkheid voor de afspraken die we samen maken.

Bewerkingsmachines

We leveren bewerkingsmachines van Europese topmerken voor het bewerken van hout, plaat en kunststof. We zijn officiële dealer van onder andere AltendorfBiesse en Weinig.

Ben je op zoek naar handgereedschappen, handmatig aangestuurde machines, computergestuurde machines of zelfs volledig geautomatiseerde machinestraten? In welke fase jouw bedrijf ook zit, we hebben altijd een passende oplossing. In onze showroom in Rosmalen vind je meer dan 300 machines opgesteld staan en een groot deel aangesloten, klaar voor een demonstratie. Een perfecte startplek voor het vinden van jouw nieuwe machine.

Bekijk onze machines

Service - alle disciplines onder één dak

Uniek bij De Groot is onze servicedesk voor hulp op afstand. Gespecialiseerde collega's helpen jou met moderne tools om te zorgen dat jij zo snel mogelijk weer operationeel bent. Zo kunnen we op afstand de computer overnemen of geven we aanwijzingen via het scherm van jouw telefoon. In meer dan 70% van de gevallen beantwoorden we jouw vraag op afstand.

Is er toch een servicebezoek nodig? Dan staan meer dan 25 buitendienst technici klaar om jou te helpen met inbedrijfsstellingen, onderhoud, keuringen of storingen. 

Naast technische diensten kun je ook bij ons terecht voor trainingen, opfriscursussen of bijscholing. 

Direct naar service

Onderdelen en verbruiksartikelen

Van de meest voorkomende machines heeft ons magazijn een zeer breed assortiment onderdelen en verbruiksartikelen op voorraad. Daarnaast leveren we handige hulpmiddelen als geleiders en hulpstukken. 

Onderdelen die minder vaak voorkomen kunnen wij uiteraard voor jou regelen bij onze leveranciers.

Direct naar onderdelen

Ervaar de machines

In onze showroom van 16.000m2 staan ruim 300 machines voor jou opgesteld. Bezoek ons vrijblijvend en kijk op je gemak rond. Of kom naar één van onze evenementen en leer meer over bijvoorbeeld onderwerpen als automatisering, CNC-bewerken of kantaanlijmen.

Je bent van harte welkom