Over De Groot Bewerkingsmachines

Je maakt het met De Groot

De Groot Bewerkingsmachines is expert op het gebied van bewerkingsmachines voor massief hout, plaatmateriaal, kunststoffen, composieten en schuimen. We leveren nieuwe en gebruikte bewerkingsmachines, onderdelen en een uitgebreid servicepakket. Voor elk soort machine en elke branche hebben wij productspecialisten in huis die je vanuit jarenlange ervaring kunnen helpen een juiste keuze te maken.

Werken bij De Groot

Ben je op zoek naar een technische of commerciële uitdaging? Hebben bewerkingsmachines voor jou geen geheimen? En wil je je graag inzetten voor een modern vooruitstrevend bedrijf dat elke dag werkt met de nieuwste technieken? Word dan onze nieuwe collega. De Groot is op zoek naar meerdere collega's in het hele land.

Bekijk vacatures

Een echt familiebedrijf

We zijn een echt familiebedrijf, in 1978 opgericht door Joop de Groot. Inmiddels heeft kleinzoon Martijn de leiding en ook vader Ruud, moeder Jolanda en zus Daphne zijn werkzaam binnen het bedrijf. Samen met ruim 90 medewerkers stellen zij jou als klant centraal.

Wanneer je kiest voor De Groot Bewerkingsmachines, kies je voor een combinatie van kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Onze ervaren medewerkers hebben aandacht voor jouw rendement en halen samen met jou meer uit jouw bewerkingsprocessen. Voorafgaand aan elke oplossing die we adviseren, proberen we boven tafel te krijgen waar het echt om gaat. Zo kunnen we jou op de juiste manier helpen, of het nu gaat om advies, service of verkoop. We ontzorgen jou gedurende het hele traject: van het eerste contact tot en met levering en onderhoud.

Machines - nieuw én gebruikt

We leveren zowel nieuwe als gebruikte machines van topmerken binnen elke marktsegment. We zijn het officiële dealer van onder andere Altendorf, Biesse en Weinig.

Ben je op zoek naar handgereedschappen, standaardmachines, computergestuurde machines of zelfs volledig geautomatiseerde machinestraten? Nieuw of gebruikt? Het staat allemaal voor je opgesteld in de ruime showroom in Rosmalen.

Bekijk onze machines

Service - alle disciplines onder één dak

Je kunt bij De Groot terecht voor service in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om de revisie van machines, het verhelpen van storingen, transport, verhuizingen of hulp bij softwarevragen: De Groot staat voor je klaar.

Naast technische diensten kun je ook bij ons terecht voor trainingen, opfriscursussen of bijscholing. 

Direct naar service

Onderdelen en verbruiksartikelen

Van de meestvoorkomende machines heeft ons magazijn een zeer breed assortiment onderdelen en verbruiksartikelen op voorraad. Daarnaast leveren we handige hulpmiddelen als geleiders en hulpstukken. 

Onderdelen die minder vaak voorkomen kunnen wij uiteraard voor jou regelen bij onze leveranciers.

Direct naar onderdelen

Ervaar de machines

In onze showroom van 16.000m2 staan ruim 1000 machines voor jou opgesteld. Bezoek ons vrijblijvend en kijk op je gemak rond. Of het nu gaat om handgereedschap, een gebruikte machine, een standaardmachine, afzuiging, een cnc-bewerkingsmachine of een bewerkingsstraat. 

Bekijk je de machines liever werkend? Vraag om een demonstratie op maat. Jouw accountmanager vertelt je er graag meer over.

Je bent van harte welkom